Jump to content

Препоръчан пост

Някои има ли такъв принтер, интересува ме дали може да си го напълня с рефили после като ми свърши мастилото, принтера е на 1 месец един приятел замина и ми го подари, иначе горе долу свестно печата имам чувството, че са стабилни каноните.
Сподели другаде

Оказва се, че не съм запознат със значението на думата "рефили". Но ако значи това, което си мисля - ДА, след като ти свърши мастилото можеш да му сложиш "неоригинално". Вчера сложих такова на модел iP 1000. Никакви грижи. Признал съм Canon като добра марка от личен опит.
Сподели другаде

ok блягодаря, а какви мастила зареждаш ти на твоя от Fullmark или друга марка? мастилата на канон на спиртна или на водна основа са?

Честно да ти кажа нямам никаква идея. Имам познат, който поддържа принтери. Казвам му да ми даде мастило за .... и той ми дава. Само видях, че не е оригинално. Общо взето няма значение фирмата. Важното е да печаташ постоянно за да не може мастилото да засъхне.

Сподели другаде

ok блягодаря, а какви мастила зареждаш ти на твоя от Fullmark или друга марка? мастилата на канон на спиртна или на водна основа са?

марката е без значение, общо взето всичките вършат работата, пък и са ментета....

Сподели другаде