maybach Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 След инсталацията на нов NVIDIA driver при рестарт се появява едно съобщение services.exe - Unable To Locate Component : "This application has failed to start because MSVCP60.dll was not found.Re-installing the aplication may fix this problem.немога да стартирам windows-a дори и с safe mode.. никак.. какво според вас трябва да направя ? ще ви бъда благодарен ако ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 След POST (малко преди да се покаже логото на Windows), започни да натискаш клавиша F8, докато се покаже менюто Windows Advanced Options. В него избери Last Known Good Configuration и натисни Enter. Натисни още веднъж Enter, за да започне зареждането на операционната система.Ще е добре да дадеш повече информация за въпросния драйвер и съответния хардуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maybach Публикувано Август 1, 2008 Author Report Share Публикувано Август 1, 2008 и така не става ... след като се покаже логото на уиндолса пак се появява същия надпис.. всичко ми беше ок на компа докато не започнах да си играя с него.. решин да инсталирам отново драйвера NVIDIA защото всички игри започнаха да ми засичат ... и мислех че е от видео картата.. така де не разбирам много.. и сега тоя проблем..нещо маи прецаках дрижерите на видео картата.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Нищо не става така ли?В SAFE MODE можеш ли да влезеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 и така не става ... след като се покаже логото на уиндолса пак се появява същия надпис.. всичко ми беше ок на компа докато не започнах да си играя с него.. решин да инсталирам отново драйвера NVIDIA защото всички игри започнаха да ми засичат ... и мислех че е от видео картата.. така де не разбирам много.. и сега тоя проблем..нещо маи прецаках дрижерите на видео картата.. Когато зареди системата с Last Know Good конфигурацията, пак ли същата грешка получи? Преинсталацията на драйвера на NVIDIA не би трябвало да има такъв ефект. Как точно извърши преинсталацията му? Това, че игрите са започнали да ти насичат може да е в резултат и от хардуерен и от софтуерен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 4, 2008 Report Share Публикувано Август 4, 2008 Пиши каква версия на драйвера инсталираш? Дали си я теглил от официалния сайт? марка/модел на видеокартата?и най-главното каква версия на windowsXP ползваш (lite, IceXP, Boonak Edition, или нещо друго) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост