Jump to content

Windows 98

savakur

Препоръчан пост

Здравейте.

Искам да попитам някой знаели от къде мога да си сваля windows 98(предполагам отдавна не се продава). Тъй като вече е стара операционна система предполагам, че я има безплатно.

Трябва ни за един програматор който купих. Проблема идва от това, че софтуера към него изисква Windows 95 или Windows 98.

Предполагам 95 няма да намеря, остава поне вариянта с 98. Също така, ще помоля за кратко ръководство за инсталиране. Никога не съм инсталирал такъв, но имам много опит с XP и Vista, ако е от полза в случая.

Благодаря.

Сподели другаде

В добрата стара замунда мисля, че я има, ако я няма пиши пак и ще ти направя имидж на моя диск, той е оригинален... единствено няма да си дам серииния номер :)

Нали ще се инсталира без серийния? Ако е както си мисля наяма проблем. Освен това искам да разбера дали програматора ще работи, ако да ще видя от къде мога да си купя windows 98. Все някъде или някой има.

Ако не те затруднявам ми направи имидж.

Сподели другаде

Тъй като вече е стара операционна система предполагам, че я има безплатно.

За жалост въобще не е така. Все в някой онлайн магазин ще се продава, но не знам как ще стои доставката до България.

Иначе като цяло относно тази тема ще ви припомня т.3:

3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.

Така че по-полека с warez намеците, моля.

Сподели другаде

Тъй като вече е стара операционна система предполагам, че я има безплатно.

Грешиш. Единствения начин да ползваш легално Windows98 е да си закупиш лиценз за WindowsXP или по-нова версия.

В инсталацията няма нищо сложно, внимавай само с регионалните настройки.

Трябва ни за един програматор който купих. Проблема идва от това, че софтуера към него изисква Windows 95 или Windows 98.

Опитай да стартираш софтуера в Program Compatibility Mode.

Сподели другаде

Предупредих за намеците за warez. Няма значение дали е "само имидж". Предлагането и на това не е позволено и е незаконно. Лицензът за Windows покрива както кода, така и файловете на операционната система.

Темата се затваря. Съветвам и двамата да внимавате занапред какво търсите и предлагате.

Ей, твърдоглава нация сме, ей.

Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.
  • Създай ново...