PaLa4a Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Така от известно време насам се чудя дали проблема е във Видеото... значи фен съм на играта Mu Online обаче ми насича и ми върви на снимки... Видео картата ми е ATI RADEON 9600 - 128mb, първоначално си помислих, че не е от видеото, затова преинсталирах windows-a но насеча остана същия сложих най-новите драйвери за този модел, но насеча остана същия, на баща ми на компютъра в другата стая той е със нВидиа - 64мб и няма грам сеч, което ме навежда на мисълта или, че видеото е сдала багажа или просто е несъвместима с Му-то. Та искам да попитам някой, ако знае, защо се получава така да ми помогне. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 не е от видеото Му-то ми върви перфектно, хем съм с радеон 9550... проблема ти е другаде, а рам, а нещо с драйверите, а процесора...напиши си конфигурацията и провери в My Computer колко рам показва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PaLa4a Публикувано Юли 31, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2008 не е от видеото Му-то ми върви перфектно, хем съм с радеон 9550... проблема ти е другаде, а рам, а нещо с драйверите, а процесора...напиши си конфигурацията и провери в My Computer колко рам показва Значи процесора ми сега е 1.20 ghZ, но когато беше 2.0 отново насичаше, така че не е там проблемаРама ми е 1.0гб... Не е от това знам ... 100% съм сигурен, че е от видеото нещо се е развалила сигурно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 А други игри как вървят? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Ако видеото ти се беше развалило сега нямаше да виждаш нищо на екрана По-скоро е някой драйвер, не ползвай диска към него иди на сайта на ати и изтегли последната версия - 8.7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост