Jump to content

Евентуален проблем с видео картата!

Препоръчан пост

Така от известно време насам се чудя дали проблема е във Видеото... значи фен съм на играта Mu Online обаче ми насича и ми върви на снимки... Видео картата ми е ATI RADEON 9600 - 128mb, първоначално си помислих, че не е от видеото, затова преинсталирах windows-a но насеча остана същия сложих най-новите драйвери за този модел, но насеча остана същия, на баща ми на компютъра в другата стая той е със нВидиа - 64мб и няма грам сеч, което ме навежда на мисълта или, че видеото е сдала багажа или просто е несъвместима с Му-то.

Та искам да попитам някой, ако знае, защо се получава така да ми помогне. :lookaround:

Благодаря предварително

Сподели другаде

не е от видеото Му-то ми върви перфектно, хем съм с радеон 9550... проблема ти е другаде, а рам, а нещо с драйверите, а процесора...

напиши си конфигурацията и провери в My Computer колко рам показва

Сподели другаде

не е от видеото Му-то ми върви перфектно, хем съм с радеон 9550... проблема ти е другаде, а рам, а нещо с драйверите, а процесора...

напиши си конфигурацията и провери в My Computer колко рам показва

Значи процесора ми сега е 1.20 ghZ, но когато беше 2.0 отново насичаше, така че не е там проблема

Рама ми е 1.0гб...

Не е от това знам ... 100% съм сигурен, че е от видеото нещо се е развалила сигурно...

Сподели другаде

Ако видеото ти се беше развалило сега нямаше да виждаш нищо на екрана :)

По-скоро е някой драйвер, не ползвай диска към него иди на сайта на ати и изтегли последната версия - 8.7

Сподели другаде