nikolad Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Здравейте,някой намирал ли е драйвър за мишка Delux DLM-900B, защото като потърсих в нета изобщо не ми намира драйвъри за мишки делукс... Като си купих мишката се учудих,че няма диск с драйвъри, защото има доста програмируеми бутони и сега ми правят проблеми...Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 1. Аз също потърсих, но не открих дрйавери.2. Това би трябвало да е червена лампичка друг път да не купуваш евтини китайски боклуци. За жалост обаче българинът никога не си взема поука.3. Windows не разпознава ли някои от бутоните? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolad Публикувано Юли 31, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Ами не разпознава клик със скрол и повечето мултимедийни бутони, разпознава само 1 от тях, с който мога да давам "назад".Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Освен да пробваш да й наложиш някои от вградените драйвери в Windows за други мишки. За момента друго не ми идва на ум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolad Публикувано Юли 31, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Като например?Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Опитай с драйверите от тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост