vyrgozunqk Публикувано Юли 30, 2008 Report Share Публикувано Юли 30, 2008 Здравейте !От няколко часа се тормозя тука с едно CV и се чудя, дали ако имам изкаран онлайн тест, като в случая от BrainBench и съм си заслужил сертификата, трябва да го пиша в CV_то , въпреки, че не мисля да го поръчвам засега, заради високата му цена... все пак не ми се дават 70 $ нан първо време... то даже са 3-4 сертификата... но от сайта ми предоставят лого, да поставя ли логото...Вие какво ще кажете по въпроса ?Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Имай в предвид, че ако в самото CV упоменеш някакъв сертификат ще трябва и да го приложиш. Така е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 31, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Имай в предвид, че ако в самото CV упоменеш някакъв сертификат ще трябва и да го приложиш. Така е.Мерси, значи няма да добавям логотата... пък по-натам ще трябва и да си ги поръчам. 4 броя по 60 $ = 240$ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост