pauli Публикувано Юли 29, 2008 Report Share Публикувано Юли 29, 2008 Купих си камера Sony DCR-SR52 Handycam с хард диск и сега тьрся програма с която да сглобя отделните кадри и да ги запиша на dvd.Пробвах sony vegas но е много трудна и не успях нищо да направя.С какво друго да опитам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 29, 2008 Report Share Публикувано Юли 29, 2008 С каква операционна система работиш, в какъв формат са файловете от камерата? Предполагам, че Windows Movie Maker ще ти свърши работа, можеш да опиташ да работиш с него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pauli Публикувано Юли 30, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2008 С каква операционна система работиш, в какъв формат са файловете от камерата? Предполагам, че Windows Movie Maker ще ти свърши работа, можеш да опиташ да работиш с него.мисля че са в mpeg-2,преди ги обработвах с nero-vision,nо като ми преинсталираха windows ми сложиха само част от нерото и сега нито мога да го дезинсталирам, за да си инсталирам наново nero 7 .Нито мога да намеря друга така лесна за работа програма.Ако някой ми каже, защо немога да дезинсталирам nero ,ще съм му благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 към камерата имаш диск със софтуер, който е много смотан, но върши работа. Дори има опция за директно конвертиране и записване на двд-диск.от теб иска единствено да посочиш кои записи искаш да бъдат конвертирани и записани в двд-формат Поздравление за "чудесния" избор! ПП иначе за формата се бъркаш, ако беше .mpg или .mpeg щяха да са супер-камери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост