Jump to content

Препоръчан пост

Привет,

Понеже не съм с администраторски права, не мога да си инсталирам Adobe Flash Player, което пък не ми позволява да отварям доста сайтове. Въпросът ми е има ли начин да се инсталира с ограничени права и има ли алтернатива на това нещо...

Или ще трябва да се пазаря с администраторите да ми го инсталират...

Сподели другаде

по-принцип бирата отваря доста врати, а студената биричка буквално разтапя админското сърце...

Знам го това, но от над 1200 служители едва ли съм единственият с подобни глупави проблеми... :'(

Сподели другаде

Знам го това, но от над 1200 служители едва ли съм единственият с подобни глупави проблеми... :'(

1200 служители един компютър ли използвате?

Инсталирай друг браузер например MozillaFirefox и си инсталирай плъгина на Flash Player за нея.

Сподели другаде

1200 служители един компютър ли използвате?

Инсталирай друг браузер например MozillaFirefox и си инсталирай плъгина на Flash Player за нея.

Да един компютър използваме и ни раздават номерца, следващата дата, когато мога да го използвам е към средата на октомври... Инсталирал съм си Firefox, той дори и банерите не отваря без плъгина, който също не ми разрешава да го инсталирам.

Както и да е, явно няма алтернатива, благодаря на всички за мненията.

Сподели другаде

Да един компютър използваме и ни раздават номерца, следващата дата, когато мога да го използвам е към средата на октомври... Инсталирал съм си Firefox, той дори и банерите не отваря без плъгина, който също не ми разрешава да го инсталирам.

Както и да е, явно няма алтернатива, благодаря на всички за мненията.

Компютъра не може да няма USB порт, сложи си лисицата на една флашка, та било тя и 128МБ ( една таква струва 6~8лв. ) и си инсталирай на нея и флаш плеъра... хем така ще си правищ и фаворити и каквото се сетиш без никой нищо да ти бара...

Сподели другаде

Флашка имам и Firefox-a го имам и на нея, но не трябва ли да имам инсталиран Flash Player-а на самия комп? Понеже на работа не мога да записвам върху флашката ще го направя вкъщи. Когато ме пита, къде да инсталирам плеъра да му дам на флашката ли? Има ли опция при инсталацията да му се зададе, къде да се инсталира всъщност?
Сподели другаде

С това не става ли ?

Opera@USB (портативна версия) има вграден флаш плеър с бутон за спиране/пускане на флашовете. Вече от ограниченията зависи дали ще успееш да го подкараш.
Сподели другаде