skorpi_iv Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 здравейте!имам проблем,от скоро имам комп и живея в Испания,нямам идея от разни настройки но си изтеглих ГОМ player - всичко ок но като пусна филма и бг-субтитрите ми излизат като йероглифи какво трябва да направя?ще съм ви много благодарна за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Провери дали регионалните настройки са ти както в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Юли 29, 2008 Report Share Публикувано Юли 29, 2008 С BS Player няма да имаш този проблем :Options -> Preferences -> Subtitles -> Font -> Script -> Cyrilic .Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 29, 2008 Report Share Публикувано Юли 29, 2008 Същото общо взето се отнася за всички плеъри, а не само за BSplayer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост