levskara Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Здравейте,искам да попитам как може да си смена акаунта от лимитиран на нелимитиран (без да искам го напрайх така),защото искам да преинстална уиндоуса но не ми дава.Така е и с програмите тръгна да инстална някоя програма и не ми дава казва ми да питам системния администратор и тем подобни.Ако може някой да помогне благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Трябва да влезеш под вградения администраторски акаунт в Safe Mode и да промениш правата на твоя обратно на администраторски.Windows не се инсталира под Windows. Windows се инсталира чрез стартиране на инсталацията от диска по време на зареждане на системата (boot). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Юли 28, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Ако може малко по- подробно това Safe Mode да не се намира някъде в Control Panel -->User Acounts защото пък аз не го видях там има само Сreate a password ,Change my picture , Сhange my net.pasport и отсрани някакви инфота. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 В Safe Mode се влиза като натискаш F8 преди да започне да зарежда Windows и от стартиращото меню избере Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Юли 28, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Благодаря Night Raven направих това което ми каза ,но не ми се показа стартищото меню като натиснах F8 а си продължи и започна да зарежда уиндоус защо ли? (Това го направих поне 4 пъти) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Минаваме на по-лесния и дълъг вариант: Start -> Run -> пишеш msconfig -> BOOT.INI -> слагаш отметка на /SAFEBOOT -> OK -> Restart. Компютърът ще стартира автоматично в Safe Mode. След като влезеш в акаунта Administrator и си направиш проментие по твоя акаунт направи същото, но махни отметката на /SAFEBOOT, за да минеш в нормален режим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Юли 28, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Сега пък като написах msconfig в Run и ми се появява /An Access Denied error was returned while attempting to change a service.You may need to log on using an Administrator acount to make the specified changes.\ какво да правя изглежда че изниква проблем след проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Значи ще трябва да влезеш в Safe Mode чрез метода с натискане на F8. Започни да го натискаш, когато се появи таблицата с устройствата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Юли 28, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2008 На мен не ми се появява никаква таблица с инструменти като натисках F8 ,да не искаш да кажеш да натисна ctrl+alt+del за да ми се появи BIOS и от там някъде да го настроя?Досега не съм пипал там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Добрееее, нека го опростим още. Започни да натискаш F8, когато се появят тези надписи:http://i38.tinypic.com/1z2k8ck.png Трябва да се появи това меню:http://i36.tinypic.com/jh96zd.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Юли 28, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2008 На мен не ми се появяват тези надписи за да знам кога да натисна F8 , а няма ли друг начин да преинсталана уиндоуса без да го правя в нелимитиран,защото пък аз като вкарам диска и тръгна да инсталирам и ми исписва /You must be an administrator to run this application\. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Започвам да мисля, че въобще не загряваш какво говоря.Това е момента, когато имаш шанс да влезеш в BIOS. За тях надписи говоря.Windows се преинсталира по следния начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Започвам да мисля, че въобще не загряваш какво говоря.Това е момента, когато имаш шанс да влезеш в BIOS. За тях надписи говоря.Windows се преинсталира по следния начин.Ами има по-лесно.Пуска си компа и веднага почва да помпи с F8.То ще му излезе.Аз скед таблицата нве ми се получава.още отначало помпя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Ами има по-лесно.Пуска си компа и веднага почва да помпи с F8.То ще му излезе.Аз скед таблицата нве ми се получава.още отначало помпя Преди да пуснеш някой коментар се препоръчва да прочетеш цялата тема, а не да ми се извиняваш (пишейки нов пост) че си спал, щото тука на такива им работи им казваме спам! Анадъмму! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост