linapetrova Публикувано Юли 27, 2008 Report Share Публикувано Юли 27, 2008 Здравейте приятели!Имам проблем, който техниците не можаха да открият. Компютърът ми сякаш боксува на моменти. Изразява се в задържане на звука и картината за момент. Отначало мислех, че става само при гледане на филми, но после констатирах, че не е така. Когато съм в интернет и сменям например страниците, понякога се чува нормалното щрак, а понякога "крррррррр", т.е. същото задържане. проблемът се появи след като ми смениха дивиди записвачката и записах два диска на нея. Не знам има ли връзка или не. Като записвам с нея, обаче, един път става за 5 мин., а друг път за 30. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2008 Report Share Публикувано Юли 27, 2008 Напиши с какъв хардуер разполагаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 ех, техниците...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Юли 28, 2008 Report Share Публикувано Юли 28, 2008 Отвори кутията и изключи захранването на записвачката(кабела в края)...рестартирай!При мен се получава същото и понякога се оправя с наклоняване на кутията. Казаха ми че диска си отива(загряваше), но и двата да си отидат по едно и също време? Другата версия-калпаво захранване.В един момент даже си мислех ,че торентите скапват диска-което си е абсурдно.Поставих допълнителен вентилатор до дисковете и спря(засега).Кутията ми е постоянно отворена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост