Jump to content

Търся програма за поправяне на видео файлове

Препоръчан пост

Привет хора имам проблем:Та значи форматирах диска и след това с една програма си възстанових всичко но проблема е че видео файловете уж са възстановени но не се отварят.Та питането ми е имали програма за поправяне на такива файлове.

Мерси предварително

Сподели другаде

Накратко: не. Това е проблем при възстановяването, нормално е да се случва така. За AVI файлове можеш да пробваш DivFix++ (ръководство), но ме съмнява да помогне.
Сподели другаде

Накратко: не. Това е проблем при възстановяването, нормално е да се случва така. За AVI файлове можеш да пробваш DivFix++ (ръководство), но ме съмнява да помогне.

Неможе да е толкова зле трябва да има начин но мерси все пак.Чувал съм за програма която възстановява на 100%форматиран диск но не я знам как се казва

Сподели другаде

Чувал съм за програма която възстановява на 100%форматиран диск но не я знам как се казва

Ако дискът е форматиран и след това по него е записвано нещо, няма начин да се извлече всичко. Ако е форматиран и не е пипан, може да се възстанови повечето информация, но никога не може да е 100%. Винаги ще има някой-друг файл, който ще е повреден. Колкото по-скоро след форматирането се направи опит за възстановяване и особено колкото по-малко информация е записвана на въпросния дял, толкова по-големи са шансовете за възстановяване. Най-добрата програма за целта може би е GetDataBack.

Сподели другаде

Неможе да е толкова зле трябва да има начин но мерси все пак.Чувал съм за програма която възстановява на 100%форматиран диск но не я знам как се казва

що да не е зле, може и нищо да не се възстанови. всичко зависи от това какво точно си правил, какви програми си ползвал за възстановяване(некои дори правят допълнителни поразии).

А и вероятността да се възстановят изтрити файлове е по-голяма при по-малките като размер файлове, отколкото при големите файлове. Но всичко е толкова относително, че да се хващаме за изрази от рода на "програма която възстановява на 100%форматиран диск" си е малко смешно.

Иначе на всеки му се иска да си възстанови изтритата по-погрешка информация.

ПП все пак опитай съвета, даден от Night_Raven

Сподели другаде