vankoss Публикувано Юли 26, 2008 Report Share Публикувано Юли 26, 2008 Привет хора имам проблем:Та значи форматирах диска и след това с една програма си възстанових всичко но проблема е че видео файловете уж са възстановени но не се отварят.Та питането ми е имали програма за поправяне на такива файлове.Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 26, 2008 Report Share Публикувано Юли 26, 2008 Накратко: не. Това е проблем при възстановяването, нормално е да се случва така. За AVI файлове можеш да пробваш DivFix++ (ръководство), но ме съмнява да помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vankoss Публикувано Юли 26, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 26, 2008 Накратко: не. Това е проблем при възстановяването, нормално е да се случва така. За AVI файлове можеш да пробваш DivFix++ (ръководство), но ме съмнява да помогне.Неможе да е толкова зле трябва да има начин но мерси все пак.Чувал съм за програма която възстановява на 100%форматиран диск но не я знам как се казва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 26, 2008 Report Share Публикувано Юли 26, 2008 Чувал съм за програма която възстановява на 100%форматиран диск но не я знам как се казваАко дискът е форматиран и след това по него е записвано нещо, няма начин да се извлече всичко. Ако е форматиран и не е пипан, може да се възстанови повечето информация, но никога не може да е 100%. Винаги ще има някой-друг файл, който ще е повреден. Колкото по-скоро след форматирането се направи опит за възстановяване и особено колкото по-малко информация е записвана на въпросния дял, толкова по-големи са шансовете за възстановяване. Най-добрата програма за целта може би е GetDataBack. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 26, 2008 Report Share Публикувано Юли 26, 2008 Неможе да е толкова зле трябва да има начин но мерси все пак.Чувал съм за програма която възстановява на 100%форматиран диск но не я знам как се казващо да не е зле, може и нищо да не се възстанови. всичко зависи от това какво точно си правил, какви програми си ползвал за възстановяване(некои дори правят допълнителни поразии).А и вероятността да се възстановят изтрити файлове е по-голяма при по-малките като размер файлове, отколкото при големите файлове. Но всичко е толкова относително, че да се хващаме за изрази от рода на "програма която възстановява на 100%форматиран диск" си е малко смешно. Иначе на всеки му се иска да си възстанови изтритата по-погрешка информация. ПП все пак опитай съвета, даден от Night_Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост