Jump to content

Препоръчан пост

Става дума да една игра, която в уикипедия пише, че е двд-9, на мен от други хора ми се каза, че е двд-9 /те са погледнали в уики-то, на дали знаят/. Играта е God Of War 1. Имам я на оригинален диск и даже платиниум версията /с всички екстри, които са в нея/ и когато я вкарам в пс-то, ми се показва че е 3.62гб. Следователно по моята логика/дори и грешна/ е двд 5, тъй като е по малко от 4,4гб. Иначе има ли начин, да се разбере диска, дали е двд-5 или двд-9.

И последен въпрос имам, възможно ли е това двд-9, да се запише на двд-5 /като някакъв рип примерно/.

Сподели другаде

Еееееее браво, за пореден път. Чудесия е тази програма, хе-хе:). Определено не съм бил прав. Програмата показа съвсем друго. Кажи ми само, ако си запознат де:), как тогава ще мога да си запиша оригиналния диск на копие/ имам пълно право:)). Тази програма ми показа, че дадения диск е 7.76гб, а на пс-то 3.62гб. Възможно ли е, тази информация да се направи на 4.7гб диск.
Сподели другаде

Най-напред опитай да го запишеш на обикновен DVD диск, то програмата за запис ще ти съобщи, ако е невъзможно.

Други варианти:

1. Запиши я на двуслоен диск, струва ок. 3 лв.

2. С UltraISO или друга подобна програма копирай съдържанието на диска като .iso и с WinRAR го направи на архив от 2 части. Не е нужно да използуваш компресия. Когато трябва да инсталираш играта, копираш на харда двете части на архива и след разархивиране получаваш обратно .iso-то.

Ако искаш да направиш да започва инсталацията от първия диск, след което да иска втория диск и да продължи, трябва да търсиш вариант да преправиш инсталатора на играта, което няма да ти е лесно.

Сподели другаде

Копирах диска с Неро /copy dvd/. Сега имам вече файл около 8гб. Как мога да насека фаила на два файла /не трябва да е цял, задължително трябва да е на две части/.
Сподели другаде

Ще е проблем обаче, ако дискът има защита, а устройството ти не може да я копира добре. Тогава дискът, който ще запишеш от image файла, надали ще е работещ. Става доста сложно.
Сподели другаде

Виж какво бях направил, много интересно. Копирах го, обаче копирах както се появява 3.62гб. Направих исо-то и го записах на обикновендвд диск 4.7гб. Играх, мина време и стигнах до половината на играта /играл съм я и преди и знам че е средата на играта/ и какво стана?

Дойде един момент, в който имам картина, имам и звук, но нямам движение, нямам действие. Спря картината.

Сега някой ще каже, че е забило. На дали е така, защото изхабих 9 двд диска да пробвам и ситуацията е една и съща. Как мислиш, според теб на какво може да се дължи това.

П.с.--- Да спомена само, че по закон имам 100% права да си копирам продукта, за мое лично право и ползване. Не мисля, че засягам някой филма или каквото и да е.

Сподели другаде