Jump to content

Въпрос, относно проблеми със Skype

Препоръчан пост

Здравейте,от доста време насам имам един необясним за мен проблем със Skype.Ще поясня само че не се оправи със преинсталация на програмата,след това последваха преинсталации на Windows,дори сега съм със нова машина,но проблема остава.Става въпрос за следното нещо-докато си пиша с някой на екрана изкача грешка Out of system recourse,щракам ок,след това нова грешка нещо си със Кernel,и така една поредица от грешки и ми се налага да изключа Skype ot task manager-a.Забелязвам също така че се случва само вечер,може би е без значение.Ще съм ви много благодарна ако някой каже на какво може да се дължи проблема :peace:
Сподели другаде

Ами да,скоро преинсталирах Windows и теглих последната версия от сайта на Skype.Незная вече,след хилядите преинсталации и смяната на компютър дори,проблема си остава :crosseyes1:
Сподели другаде

Влез в:

Инструменти -> Настройки... -> Разширени -> и махни отметката от "Пускай автоматично Диспечера на екстри."

После рестартирай компютъра или спри процеса "SkypePM.exe" което сметнеш за по-лесно. Да видим дали пак ще крашне. :)

Сподели другаде

• 1 month later...
Здравейте, аз имам следният проблем: Когато си инсталирам някоя от версийте на skype ми изписва че не може да се инсталира защото не съм премахнала старата версия. но когато искам да я махна виждам че файловете ги няма и не мога да си оправя проблема. моля ви помогнете ми
Сподели другаде

Пробвай от Add or remove programs да му дадеш Uninstall.

Как така я няма ? В папката C:\Program Files\Skype има ли нещо ?

В C:\Documents and Settings\<User>\Application Data има ли папка Skype ?

Папката Application Data е скрита.

Сподели другаде

Здравейте,от доста време насам имам един необясним за мен проблем със Skype.Ще поясня само че не се оправи със преинсталация на програмата,след това последваха преинсталации на Windows,дори сега съм със нова машина,но проблема остава.Става въпрос за следното нещо-докато си пиша с някой на екрана изкача грешка Out of system recourse,щракам ок,след това нова грешка нещо си със Кernel,и така една поредица от грешки и ми се налага да изключа Skype ot task manager-a.Забелязвам също така че се случва само вечер,може би е без значение.Ще съм ви много благодарна ако някой каже на какво може да се дължи проблема :peace:

Най-лесният начин да се отървете от този досаден процес е да окажете да не се добавя при инсталиране. Как да направите това? При стартиране на инсталацията натиснете бутона в долния ляв ъгъл с надпис „Настройки”. Отваря се меню, в което е необходимо да изключите опцията за „инсталиране на диспечера на екстри в skype”. И така проблемът е решен. :hesthebest:

Сподели другаде