yoo_yoo Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Здравейте,от доста време насам имам един необясним за мен проблем със Skype.Ще поясня само че не се оправи със преинсталация на програмата,след това последваха преинсталации на Windows,дори сега съм със нова машина,но проблема остава.Става въпрос за следното нещо-докато си пиша с някой на екрана изкача грешка Out of system recourse,щракам ок,след това нова грешка нещо си със Кernel,и така една поредица от грешки и ми се налага да изключа Skype ot task manager-a.Забелязвам също така че се случва само вечер,може би е без значение.Ще съм ви много благодарна ако някой каже на какво може да се дължи проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Сигурна ли си, че си с последната версия на скайп? И на мен ми се е случвало това, но мисля, че беше в предни версии на скайпа. Може и да греша... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yoo_yoo Публикувано Юли 22, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Ами да,скоро преинсталирах Windows и теглих последната версия от сайта на Skype.Незная вече,след хилядите преинсталации и смяната на компютър дори,проблема си остава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Влез в:Инструменти -> Настройки... -> Разширени -> и махни отметката от "Пускай автоматично Диспечера на екстри."После рестартирай компютъра или спри процеса "SkypePM.exe" което сметнеш за по-лесно. Да видим дали пак ще крашне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yoo_yoo Публикувано Юли 23, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 23, 2008 Мерси мнооого ,ще пробвам пък да видим... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gegity Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Здравейте, аз имам следният проблем: Когато си инсталирам някоя от версийте на skype ми изписва че не може да се инсталира защото не съм премахнала старата версия. но когато искам да я махна виждам че файловете ги няма и не мога да си оправя проблема. моля ви помогнете ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Пробвай от Add or remove programs да му дадеш Uninstall.Как така я няма ? В папката C:\Program Files\Skype има ли нещо ?В C:\Documents and Settings\<User>\Application Data има ли папка Skype ?Папката Application Data е скрита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bratobg Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Здравейте,от доста време насам имам един необясним за мен проблем със Skype.Ще поясня само че не се оправи със преинсталация на програмата,след това последваха преинсталации на Windows,дори сега съм със нова машина,но проблема остава.Става въпрос за следното нещо-докато си пиша с някой на екрана изкача грешка Out of system recourse,щракам ок,след това нова грешка нещо си със Кernel,и така една поредица от грешки и ми се налага да изключа Skype ot task manager-a.Забелязвам също така че се случва само вечер,може би е без значение.Ще съм ви много благодарна ако някой каже на какво може да се дължи проблема Най-лесният начин да се отървете от този досаден процес е да окажете да не се добавя при инсталиране. Как да направите това? При стартиране на инсталацията натиснете бутона в долния ляв ъгъл с надпис „Настройки”. Отваря се меню, в което е необходимо да изключите опцията за „инсталиране на диспечера на екстри в skype”. И така проблемът е решен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост