alexis Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Здравейте!Проблемът е следния:–Инсталирал съм си една самоделка наречена LAST XP която е с вградени драивери.Аз самия не съм инсталирал нищо допълнително.При изключване на компютъра се появява надпис:–Windows-drive not ready The drive is not ready for use;its door may be open.Please check drive A and make sure that a disc is inserted and that the drive door is closed.Не знам какво да правя!Какъв драивер ми иска? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 1. Driver = драйвер, a drive = устройство.2. Антивирусната ти да не е NOD32?3. Инсталацията на самоделки е НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛНА! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexis Публикувано Юли 22, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2008 1. Driver = драйвер, a drive = устройство.2. Антивирусната ти да не е NOD32?3. Инсталацията на самоделки е НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛНА!Благодаря за пояснението,то е важно наистина.По отношение на самоделките си прав.Прав си и за NOD32,но това не ми дава отговор какво да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Това е защото нямаш флопи устройство.Кликни на иконата на NOD32 в системния трей -> AMON -> Setup -> махни отметката на опция Diskette -> OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexis Публикувано Юли 23, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 23, 2008 Това е защото нямаш флопи устройство.Кликни на иконата на NOD32 в системния трей -> AMON -> Setup -> махни отметката на опция Diskette -> OK.Вярва ти се или не кликнах върху Setup и там не намерих такава опция.Възможно ли е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 23, 2008 Report Share Публикувано Юли 23, 2008 http://i35.tinypic.com/2aflhfd.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост