Jump to content

Препоръчан пост

Инсталирах Bluetooth Hi-TechES-388V2.0 за WindowsXP,проблемът е,че искам да прехвърля снимки от мобилен телефон на компютъра и не става.Телефона е Sony Ericsson K700i. И когато е включен Bluetooth-а ми показва че има изключен мрежов кабел,а нета си работи.Какво да правя синия зъб изобщо не реагира?
Сподели другаде

преди да изпратиш файла, цъкаш с мишока ( десния бутон ) в/у Блутуут иконката долу до часовника и избираш Receive File ще ти отвори един прозорец и чак тогава изпращаш файла...
Сподели другаде

Използваш вградения в Windows, Bluetooth File Transfer Wizard, софтуерът, който идва с Bluetooth модула или програма за синхронизация, предоставена от Sony Ericsson?

Bluetooth-а е купен отделно по нагоре съм написала марката и той си има инсталационнен диск чрез който се инсталира софтуера.Та по този начен се мъча да прехвърлям разни неща(музика и снимки) ,но не става.

преди да изпратиш файла, цъкаш с мишока ( десния бутон ) в/у Блутуут иконката долу до часовника и избираш Receive File ще ти отвори един прозорец и чак тогава изпращаш файла...

Да де ама не ми се появява иконата хем и е зададено при инсталацията да се появи ама я няма.Когато включа Блутуута ми показва до часовника иконата за изключен мрежов кабел.Когато цъкна на иконата за моите места в мрежа има някаква конвертируема връзка която съвсем не ми говори нищо.

Сподели другаде

OpenSuSe за какво служи?

Сподели другаде

Да де ама не ми се появява иконата хем и е зададено при инсталацията да се появи ама я няма.Когато включа Блутуута ми показва до часовника иконата за изключен мрежов кабел.Когато цъкна на иконата за моите места в мрежа има някаква конвертируема връзка която съвсем не ми говори нищо.

А опита ли директно да браузваш паметта на телефона с помощта на софтуера, който идва с Bluetooth-а?

OpenSuSe за какво служи?

OpenSuse е проект, създаден, за да развива и поддържа SUSE Linux (операционна система).

Сподели другаде

Сега ред по ред. Казваш, че си инсталирала софтуера, който идва с bluetooth-a. Това добре, сега стартирай софтуера, който си инсталирала и виж дали не трябва да се направят настройки. Прочети упътване от диска на bluetooth-a , ако има такова. След това, както ти е отворен софтуера включи bluetooth-a на телефона и виж дали софтуера засича телефона. Ако двата bluetooth-a се "виждат" ще можеш да прехвърляш файлове, иначе - не. Успех!
Сподели другаде