Iv_ka Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Инсталирах Bluetooth Hi-TechES-388V2.0 за WindowsXP,проблемът е,че искам да прехвърля снимки от мобилен телефон на компютъра и не става.Телефона е Sony Ericsson K700i. И когато е включен Bluetooth-а ми показва че има изключен мрежов кабел,а нета си работи.Какво да правя синия зъб изобщо не реагира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 По какъв начин опита да прехвърляш файлове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iv_ka Публикувано Юли 22, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2008 как по какъв начин както си ме по реда .Избирам снимката от телефона изпр. чрез Bluetooth името на компютъра ама не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Използваш вградения в Windows, Bluetooth File Transfer Wizard, софтуерът, който идва с Bluetooth модула или програма за синхронизация, предоставена от Sony Ericsson? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 преди да изпратиш файла, цъкаш с мишока ( десния бутон ) в/у Блутуут иконката долу до часовника и избираш Receive File ще ти отвори един прозорец и чак тогава изпращаш файла... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iv_ka Публикувано Юли 22, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Използваш вградения в Windows, Bluetooth File Transfer Wizard, софтуерът, който идва с Bluetooth модула или програма за синхронизация, предоставена от Sony Ericsson?Bluetooth-а е купен отделно по нагоре съм написала марката и той си има инсталационнен диск чрез който се инсталира софтуера.Та по този начен се мъча да прехвърлям разни неща(музика и снимки) ,но не става. преди да изпратиш файла, цъкаш с мишока ( десния бутон ) в/у Блутуут иконката долу до часовника и избираш Receive File ще ти отвори един прозорец и чак тогава изпращаш файла...Да де ама не ми се появява иконата хем и е зададено при инсталацията да се появи ама я няма.Когато включа Блутуута ми показва до часовника иконата за изключен мрежов кабел.Когато цъкна на иконата за моите места в мрежа има някаква конвертируема връзка която съвсем не ми говори нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iv_ka Публикувано Юли 23, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 23, 2008 преди да изпратиш файла, цъкаш с мишока ( десния бутон ) в/у Блутуут иконката долу до часовника и избираш Receive File ще ти отвори един прозорец и чак тогава изпращаш файла... OpenSuSe за какво служи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юли 23, 2008 Report Share Публикувано Юли 23, 2008 Да де ама не ми се появява иконата хем и е зададено при инсталацията да се появи ама я няма.Когато включа Блутуута ми показва до часовника иконата за изключен мрежов кабел.Когато цъкна на иконата за моите места в мрежа има някаква конвертируема връзка която съвсем не ми говори нищо. А опита ли директно да браузваш паметта на телефона с помощта на софтуера, който идва с Bluetooth-а? OpenSuSe за какво служи? OpenSuse е проект, създаден, за да развива и поддържа SUSE Linux (операционна система). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Юли 23, 2008 Report Share Публикувано Юли 23, 2008 Сега ред по ред. Казваш, че си инсталирала софтуера, който идва с bluetooth-a. Това добре, сега стартирай софтуера, който си инсталирала и виж дали не трябва да се направят настройки. Прочети упътване от диска на bluetooth-a , ако има такова. След това, както ти е отворен софтуера включи bluetooth-a на телефона и виж дали софтуера засича телефона. Ако двата bluetooth-a се "виждат" ще можеш да прехвърляш файлове, иначе - не. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост