haidukpikaso Публикувано Юли 20, 2008 Report Share Публикувано Юли 20, 2008 Работя вече 3 години с CorelDraw - 9-та версия,редовно се ъпдейтва самичкаДнес нещо й стана,не разбирам и английски,не знам къде е проблемаИзлиза един прозорец с надпис: An attempt was made to access an unnamed file past its end. Не иска да се затвори изобщоСамо разбрах че грешката е във файл 2faf_appcompat.txtНе го намерих никъде този файл,търсих го със Search-няма го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2008 Report Share Публикувано Юли 20, 2008 Та, как разбра, че грешката е във въпросния файл? В Event Viewer (Start -> Run -> eventvwr -> Application) има ли някаква грешка, свързана с CorelDRAW? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юли 20, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2008 С триста зора я затворих програмата-ами излезе един прозорец преди това-за грешка,Error-и имаше подчертано за информация-къде е грешкатаВ LocalSettings-Temp-и името на файла-само че там няма такъв изобщоПроверих за грешки с Run-нямаше корелско нищо,ни в Aplication,ни в SystemИ трите чистачки пуснах да чистят,и НОД32 пуснах да сканира-същата работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2008 Report Share Публикувано Юли 20, 2008 Според мен някой файл на CorelDRAW е изчезнал или се е повредил. Можеш да провериш в папките C:\Documents and Settings\\Application Data и C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data дали няма папка на Corel/CorelDRAW и да я изтриеш (можеш и резервни копия да си направиш, ако искаш_, след което да пробваш да стартираш програмата наново. Преинсталция също може би би помогнала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юли 20, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2008 Преинсталирах я-от диска-пак същата работаВидях че си ми отговорил в тематаИ почнах да я търся тая папка Application Data-ми то нямам такаваПуснах Search да търси CorelDraw-познайтеЛуда калинка станах Изписа ми я той и тая папка и като почна да вади Corel 7,Corel 8-от папката на Windows-a Ми кво няма да работи-то още 2 версии излязоха-никога нито съм ги инсталвала,нито съм ги ползвала някогаОт къде се появиха-нямам на идея-не съм ги слагала аз,а и компчето само аз си го ползвамСтранна работа,мистерия направоТа от там от Searcha-ги затрих всичкитеПреинсталирах я пак и се оправи Благодаря ти много за помощта,Night_Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
silence Публикувано Юли 20, 2008 Report Share Публикувано Юли 20, 2008 е стига с тези стари версии вече има 14-ка и скоро и 15 ще пуснат минавайте на нови версий и нема проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2008 Report Share Публикувано Юли 21, 2008 И почнах да я търся тая папка Application Data-ми то нямам такаваНе си намерила тези папки, защото са скрити. Не очаквах Corel да са имали папки и в \WINDOWS. Важното е, че сега всичко е наред. е стига с тези стари версии вече има 14-ка и скоро и 15 ще пуснат минавайте на нови версий и нема проблемиАко старата версия има всичко нужно и потребителят е свикнал, не виждам защо трябва да се минава на по-нова. Някои хора още работят с Adobe Photoshop 7, защото е по-лек от всички CS-и, но въпреки това предлага на практика всичко необходимо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост