coojoe_213 Публикувано Юли 19, 2008 Report Share Публикувано Юли 19, 2008 Здравейте. Наскоро разбрах, че компонентния кабел има добри характеристики, относно качество на картината.Интересува ме следния въпрос. Имам Play Station 2 Slim, който върви в комплекта с стандартен кабел за този вид конзоли. Обаче ми се предлага този вид кабел /компонентен/, с цел подобряване на качеството на картината. Реално ще имм ли видим резултат според вас, ще се забележи ли разлика от положението с кабела на Сони, който си върви с конзолата, от този, ако си го закупя допълниелно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 20, 2008 Report Share Публикувано Юли 20, 2008 Не, няма да ина никакво подобрение, най-много да е екраниран, а кабела към ПС2-ката да не е, и тогава при евнтуални смущения, които попринцип са рядкост би трябвало да ги няма а тази фраза "Антикорозионни златни контакти за идеално качество на сигнала." е шменти капели да се връзват балъци и да си блъскат парите, вярно, че златото е по-добър проводник, но в този случай спецялно няма никакво значение... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 20, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2008 Съгласен съм с теб, че подобни кабели, като тези, а и други, не само за видео, а и за аудио са създадени точно за маниаци, които да хвърлят луди пари. В моя случай, аз не очаквам, нещо кой знае какво, но съм убеден, че самата картина ще е по-наситена, по-плътна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост