GrandHustle Публикувано Юли 19, 2008 Report Share Публикувано Юли 19, 2008 Моля обяснете стъпките подробно и какви програмки са ми нужни. Намерих една тема но е на english а аз съм скаран с english и неразвирам почти нищо.Ако се навие някой да помогне ще му дам линка към темата и може само да го преведе на българси.Мисля че ще е доста полезно за много хора да научат как става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 19, 2008 Report Share Публикувано Юли 19, 2008 Не виждам реален смисъл да се прави нещо подобно. Би ли дал убедителни доводи в подкрепа на твърдението си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GrandHustle Публикувано Юли 19, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 19, 2008 Примерно може да си качиш любимите операционни системи и сичко това на един диск и след като буутне от менюто си избираш кой да си качиш или поправиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 19, 2008 Report Share Публикувано Юли 19, 2008 Доста нерентабилно е според мен. Не е и толкова лесно. Не си струва хвърлените усилия за обикновения потребител, който си ползва една операционна система и повече не му трябва.Ето тук има ръководство на английски, но не е нещо, което става за 5 мин, а и изисква компютърни познания над средните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Юли 19, 2008 Report Share Публикувано Юли 19, 2008 Виж с EasyBoot дали няма да стане.Опитай с Google, ключови думи Създаване и Multiboot CD, срещал съм една доста подробна статия по въпроса, на български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GrandHustle Публикувано Юли 19, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 19, 2008 Night_Raven мерси за линка струва ми се че това е написано по опростено но се пак е на english и на места се затруднявам и немога да разбера какво да правя. Аз четох от тук обаче ми се вижда още по сложно заради english-a. Намерих 2 теми на бг. но неможе да се свалят най важните програмки за работа и няма как да започна да го правя освен ако има няква друга алтернатива на тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост