Jump to content

Проблем с играенето на игри онлайн

Препоръчан пост

Почти при всички онлайн игри който играя имам много голям лагг.Играя сега едно Му Роза.Много трудно играя с включен скаип.Много хора ми казват ,че тожа е ми е от драйвера .Че не ми е бил добър Драйвера и ,че трябвало да си го сменя за да мога да играя онлайн игри.Кажете какво да правя???
Сподели другаде

1. Постарай се да пишеш граматически правилно; това, което си написал/а се чете трудно и малко хора биха си направили труда да отговорят.

2. За да можем да помогнем, трябва да знаем поне основните неща за положението при теб - с какъв компютър (технически характеристики) разполагаш, по какъв начин се свързваш с ИНТЕРНЕТ и каква е скоростта на връзката ти.

3. Забавянето (lag) при on-line игрите най-често се дължи на проблеми с мрежовите връзки, т. е., причина за твоят проблем едва ли са точно драйверите. Добре е да се консултираш с ИНТЕРНЕТ доставчика си и да провериш реалната скорост на твоята ИНТЕРНЕТ връзка; за целта можеш да използваш например сайта Speedtest.net. След като измериш скоростта, можеш да провериш изискванията на съответната игра по отношение на скоростта на връзката. Само ако твоята реална скорост е по-голяма от скоростта, която съответната игра изисква, можеш да търсиш други възможни причини за проблема - антивирусни програми, firewall, наличие на вирус/и, malware и т. н. т.

Сподели другаде

В случая е важно каква ти е скоростта към международните сървъри, по-скоро - към сървъра, където играеш. Дай връзка към сайта/сайтовете на играта/игрите, които играеш. Ще проверим къде се намират физически и ще можеш да определиш скоростта си до там.
Сподели другаде