sao Публикувано Юли 13, 2008 Report Share Публикувано Юли 13, 2008 дали е с драйварите не знам ама едни така ми каза. На скоро ми преинсталираха компютъра и ся е така. Само разбрах че по погрешка е инсталирал първи драйварите за видото после за доното. Инсталирах драйварите от деска където ми беше от видеокартата ATI КАто пуснба игра която и да е освен flash компшютъра се рестартира веднага Данните незнам кои трябва да ги дам кои не и какво трябва ама каквото намерих ето го.cpu - AMD Athlon[tm] XP 1243MHz, MMX, SSE, 3DNow OS Version Windows 2000 [5.01.2600] Service Pack 2 System Memory 512 M Chipset 10DE:01E0 rev. C1 ADAPTER INFORMATIONChip Type: RADEON 9200 PRO AGP [0x5660[DAC rype: Internal DAC[400MHz]Memory Size 128MBAdapter String BK-ATI VER008.017D.031.000 Monitor Type Philips 170s [17 inch LCD MONITOR [170S6]Monitor settingsScreen refresh rate:60 Herts плс кажете защо е това. Ако трябва още нещо да сложа кажете ( и каде се намира ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 13, 2008 Report Share Публикувано Юли 13, 2008 Информация за дъното, моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Юли 13, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2008 съжалавама ама не знам къде да намеря трази информациа ако може ми кажи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 13, 2008 Report Share Публикувано Юли 13, 2008 Предполагам ползваш EVEREST Ultimate. Ако е така, просто направи шот на страницата "Обща информация" или направи доклад и го копирай тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Юли 13, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2008 Дънна платка: Тип централен процесор AMD Athlon XP, 1243 MHz (12.5 x 99) Дънна платка MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G) (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394) Чипсет на дънната платка nVIDIA nForce2 Ultra 400 Системна памет [ TRIAL VERSION ] Тип BIOS Award (04/21/03) Комуникационен порт Communications Port (COM1) Комуникационен порт Communications Port (COM2) Комуникационен порт Printer Port (LPT1) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 13, 2008 Report Share Публикувано Юли 13, 2008 На български е точно "Обща информация". Не виждам смисъл да обръщаш на английски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Юли 14, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2008 Ето това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2008 Report Share Публикувано Юли 14, 2008 Предлагам следното:1) отвори Add or remove progams;2) кликни върху NVIDIA Drivers и после Change/Remove;3) избери Remove only the following и после SW IDE Driver (или нещо такова беше);4) кликни Remove и изчакай да се деинсталира драйвера;5) рестартирай компютъра и пробвай да пуснеш игра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Юли 14, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2008 E човек супер си. Много ти благодаря за помоща. Всичко сега е идеално. Само да кажа, когато на 3) избери Remove only the following и после SW IDE Driver (или нещо такова беше); то е 3) избери Remove only the following и после Nvidia IDE Driver , но много ти благодаря. Спести ми 10 лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2008 Report Share Публикувано Юли 14, 2008 Възможно е да е с името, което каза. Зависи от версията на драйвера. Поредният бъг в IDE драйверите на NVIDIA, които поне за nForce 2 платформи бяха ужасни. Не че сега са идеални, де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Ноември 15, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 Сега пак имам проблем. Не съм си преинсталирал компа от тогава но пак почнаха проблемите. Само че този път е поще по лошо. Пускам си компа и мине време може и 5 мин може и 5 часа и се ресне. След като се ресне, мишката и клавиатурата отказват. После пак го рестартирам щтет като не мога ги ползвам немам полза от компютъра. И начи след рестарта монитора остава черен. Не е изгасен но нищо не се явява на него, не се чува и зареждането на компютъра. Водихме компютъреа на ремонт и казаха че е от вентилатора на видето, смениха го и пак си остана проблема. А дори и като съм си в интернета пак се рестартира. Не е само при игрите. Както ми каза в преди да махна там някъкав драйвер сега го няма там на Нивада кадето беше.Сега пак ще провера температурите ама незнам защо е така. И този проблем се яви изведнъж. Как сичко си беше наред отр един ден почнаха да се рестартира. Е може некои си помисли че сам си теглил хакове и някви други простотии ама нема такова нещо само фолми игри музика и някоя друга програмка. Ем моля за помощ и ако некои се отзове ще сам много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2008 Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 Освен температурите, провери и напреженията как са и кажи какво е захранването (поне производител и мощност).Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> трети бутон Settings. Махни отметката на Automatically restart и потвърди с OK. При следващия рестарт, ако вместо рестарт изведе син екран, то значи проблемът ще да е софтуерен. В такъв случай запиши вида на грешката, който ще се изпише в горната част. Ако пак се рестартира, без да изважда син екран, значи най-вероятно проблемът е хардуерен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Ноември 15, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 Освен температурите, провери и напреженията как са и кажи какво е захранването (поне производител и мощност).Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> трети бутон Settings. Махни отметката на Automatically restart и потвърди с OK. При следващия рестарт, ако вместо рестарт изведе син екран, то значи проблемът ще да е софтуерен. В такъв случай запиши вида на грешката, който ще се изпише в горната част. Ако пак се рестартира, без да изважда син екран, значи най-вероятно проблемът е хардуерен. а защо след рестарта мишката и клавиатърата се "изключват" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2008 Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 На това не мога да отговоря. Възможно е да е и проблем на дъното - да му е дошло времето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Ноември 15, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2008 ем то си е стар вече за змяна... Та за синя екран ми се яви и го преписах ето тва беше : A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. PFN_LIST_CORRUPT If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer.If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardwere or softwere properly installed.If this is a new installation, ask your manufacturer for any windows updates youmight need. If problems contine, disable or remuve any newly installed hardwere or softwere.Disable BIOS memory or disable components, restart your computer, pres F8 to select Advenced Startup Options, and then select Safe Mode. Technical information: *** STOP: 0x0000004E (0X00000099, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000) Beginning dump of physical memory Physical memory dump complete.Contact your system administrator or technical support group for fuyher assistanse. има и някоя друга правописна грешка но се надявам да разбереш защо е така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост