Jump to content

Проблем с автоматично включване на компютър

bobi0741

Препоръчан пост

Здравеи имам проблем .Изключвам

> компютъра,тои се изключва но

> като размърдам мишката тои

> отново се включва.Как да го

> оправя?Компютър: Intel®Pentium®Dual CRU E2140 @ 1.60GHz 1,00 ГБ RAM.Система:Microsoft WindowsXP Profesional Версия 2002 Service Pack 2

Сподели другаде

Здравеи имам проблем .Изключвам

> компютъра,тои се изключва но

> като размърдам мишката тои

> отново се включва.Как да го

> оправя?

Ще е добре да дадеш повече информация за компютъра и инсталираната операционна система.

Aко си напълно сигурен, че си избрал Shut Down, а не Stand By или пък да е влезнал в "спящо" състояние, ако работи под Vista, то най-вероятно проблемът идва от опцията Power On By Mouse в BIOS-а, която вероятно е активирана в момента.

Сподели другаде

Здравейте.Благодаря за обърнатото внимание .Сменил съм до сега 3 операционни системи и проблемът все си остава.Моля ви обяснете ми по-подробно къде да търся в BIOS-а ,тази опция Power On By Mouse .Предварително ви благодаря.
Сподели другаде

Manufacturer: Foxconn

Model: OEM

BusType: PCI; ISA

IDE Controller

System Slot

Motherboard Interface

USB

Serial Port

Parallel PortManufacturer: Phoenix Technologies, LTD

SMBIOSBIOSVersion: 6.00 PG

SMBIOSMajorVersion: 2.4

CurrentLanguage: n|US|iso8859-1

ReleaseDate: 12.12.2006 г. 02:00:00

BiosCharacteristics

1394 Controller

Сподели другаде

В BIOS-а влизаш в Power Management Setup и за всички опции PS2xx Wakeup и USB Resume from S3 избираш Disabled. Като промениш натискаш клавиш F10 и после Enter . Съжалявам но тези опции ги няма в Power Management Setup .
Сподели другаде

Ръководството е изтеглено от сайта на производителя на дъното и според него ти дадох информацията. Дали си ми дал грешна информация за дъното, дали не можеш да се ориентираш, дали ръководството съдържа неточна информация, не зная.
Сподели другаде