Night_Raven Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Съгласи се на инсталацията на Adobe Flash Player-а. А може да пробваш и самостоятелните инсталации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Съгласи се на инсталацията на Adobe Flash Player-а. А може да пробваш и самостоятелните инсталации. Направих го!Инсталирах и БГ на Вистата.Ще ми се сега и бг Мозила Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Относно Mozilla на български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Юли 15, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2008 "Опитай както ти предлага Night_Raven - десен клик на папката Windows/най-отдолу Properties/махни човката на hidden. Но не виждам смисъл в тази процедура..."Първо приятелю - мойят лаптоп върви с диск на Виста лицинзиран, и от там съм го инсталирал....Второ NIght Raven съветът му със хидън не става ЗАЩОТО АКО НЯКОЙ БЕШЕ ПРЕГЛЕДАЛ КАРТИНКАТА КЪМ ПЪРВИЯТ ПОСТ ЩЕШЕ ДА ВИДИ ЧЕ СЪМ ИЗКАРАЛ И СКРИТИТЕ ФАЙЛОВЕ - И ТАМ АКО НЯКОЙ ОТ ВАС ВИЖДА ИКОНКА С УИН ДА ДОЙДЕ ДА МИ СЕ ОБАДИ....оценявям Ви съветите ама гледайте и четете по-ВНИМАТЕЛНО. Не съм толкова глупав че си скрия папката с уин-а и до пускам тема тука............... :offtopic: А това че твоят лаптоп не въви сигурно с диск с ВИСТА не съм виновен АЗ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Съветвам те да се поуспокоиш малко, защото нямаш никакво право да държиш такъв тон на който и да било в темата, при положние, че въпросните потребители (и аз в това число) губим от нашето време, за да се опитаме да помогнем. Това не е платена гореща линия, а безплатен форум, за да имаш право да хленчиш и да държиш сметка на някого.Поредният пример за българската неблагодарност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Направих го!Инсталирах и БГ на Вистата.Ще ми се сега и бг Мозила Ако ползваш Мозила 3.0, Венци ти е отговорил. ако си на 2-ката: http://softvisia.com/download.php?view.427 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Юли 15, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Не ме разбирайте пограшно...БЛАГоДАРЕН СЪВ ВИ И за САЙТА И ЗА ФОРУМА И ЗА ОТДАЛЕНОТО ВРЕМЕ - смятам че Вашата помощ е компетентна и затова съм пуснал тема и тук......въпросът е че се отплесваме във ненужни постове......давате коментари БЕЗ да сте огледали внимателно вътросът и print screen-а към него....Радвам се че помагате на всичка/ВСЕ още има такива ДОБРИ хора като ВАС за щастие/...НО.....никакво развитие....пишем си е си говорим ама до никъде, то вярно че в спора се намира истината...вярно и че ни сте длъжни да помагате.....АКо някой има още въпроси към лаптопа....да оригинален е, Вистата към него също, от Щатите Е.....но не виждам общото със изчизналата папка....и не съм инсталирал Виста от торенти, много отдавне съм ползвал регистри клинъра, редовно сканирам online за вируси.....Да предположим, че намя гадинки, Вистата си е лицензирана.....и какво прява за да си вядя обратно папката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Първо приятелю - мойят лаптоп върви с диск на Виста лицинзиран, и от там съм го инсталирал.... Aми приятелю, щом имаш "диск на Виста лицензиран", какво чакаш - преинсталирай! Работите трябва да се оправят. Ако не, вземи упътването, което идва с лаптопа ТИ и чети. Там е написано и за по-прости от нас, как да се справят с тези проблеми.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 да оригинален е, Вистата към него също, от Щатите Е.....но не виждам общото със изчизналата папка....и не съм инсталирал Виста от торенти,Тогава нещо не ми се връзва наличието на това:O20 - Winlogon Notify: Antiwpa - C:\Windows\SYSTEM32\antiwpa.dll Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 "Опитай както ти предлага Night_Raven - десен клик на папката Windows/най-отдолу Properties/махни човката на hidden. Но не виждам смисъл в тази процедура..."Първо приятелю - мойят лаптоп върви с диск на Виста лицинзиран, и от там съм го инсталирал....Второ NIght Raven съветът му със хидън не става ЗАЩОТО АКО НЯКОЙ БЕШЕ ПРЕГЛЕДАЛ КАРТИНКАТА КЪМ ПЪРВИЯТ ПОСТ ЩЕШЕ ДА ВИДИ ЧЕ СЪМ ИЗКАРАЛ И СКРИТИТЕ ФАЙЛОВЕ - И ТАМ АКО НЯКОЙ ОТ ВАС ВИЖДА ИКОНКА С УИН ДА ДОЙДЕ ДА МИ СЕ ОБАДИ....оценявям Ви съветите ама гледайте и четете по-ВНИМАТЕЛНО. Не съм толкова глупав че си скрия папката с уин-а и до пускам тема тука............... :offtopic: А това че твоят лаптоп не въви сигурно с диск с ВИСТА не съм виновен АЗ.....Разбираме желанието ти да си оправиш вистата на всяка цена и със всякакви средства....само не можах да разбера отношението ти към потребителите, при положение, че НИКОЙ не ти е длъжен да ти помага, всичко се прави доброволно на базата на опита (понякога и предположенията) които имаме.И най-важното, четем ти постовете, а там нещата са безмилостни т.е. програмата HiJack е сканирала папката Windows, която странно защо я намира. Сигурно иска да ти каже че е там.... Сега ходи разправяй че ти си прав, а програмата крива....... фактите говорят че си НЕМОЖАЧ!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Юли 15, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Ако ми беше чел постовете щеше да видиш ЧЕ има ЕДИН СЪС СНИМКА на 3 прозареца и в единият се вижда иконката с уина, във вториятт не помня, а в третият съм описъл че като дам на serch да намери някакъв обект в папката на уина го намира и като му дам open file location отваря папката НО след като дам BACK отива в drive c и там...ооооо неееее....смятай папката пак Е НЯМА и не е хидън....не помня да съм написъл че е изтрита....КАЗВАМ ЧЕ Я НЯМА ТАМ КЪДЕТО ТРАБВА ДА СЕ ВИЖДА!!!!.....А ся ДЕ...уиндосът се намира в c windows..... Та и на мене това ми е въпросът - защо папката се вижда от програмите на който им трябва а за потребители не се вижда, след като не е и скрита...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Не съм ползвал Windows Vista и не знам дали ще мога да помогна, но... отвори Control Panel, превключи в класически изглед и стартирай модула Folder Options. След това следвай тези указания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юли 15, 2008 Report Share Публикувано Юли 15, 2008 Та и на мене това ми е въпросът - защо папката се вижда от програмите на който им трябва а за потребители не се вижда, след като не е и скрита...... Ами заради това: Тогава нещо не ми се връзва наличието на това:---------------------------------------------------------------------------------------O20 - Winlogon Notify: Antiwpa - C:\Windows\SYSTEM32\antiwpa.dll--------------------------------------------------------------------------------------- Хайде мини през тази стъпка де, смелчага... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Юли 16, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2008 Ами заради това: Хайде мини през тази стъпка де, смелчага... Не съм ползвал Windows Vista и не знам дали ще мога да помогна, но... отвори Control Panel, превключи в класически изглед и стартирай модула Folder Options. След това следвай тези указания. Мерси това го пробвах и резултатът е че папката излиза но с отметка за скрита.Отметаката е неактивна и не мога да я махна....От 2 дни си блъскам главата защо и не мога да се сетя..... ...Дотук добре...все пак някакъв напредък... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 16, 2008 Report Share Публикувано Юли 16, 2008 Чак сега се сетих, че и аз имах такъв проблем по едно време, но под Windows XP.Отвори C:\WINDOWS\system32 и намери файла cmd.exe. Десен клик -> Run as administrator (иначе няма да ти разреши да промениш атрибутите на папката с операционната система). В полето пишеш attrib -s -h c:\windows и натискаш Enter. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост