ven_ko61 Публикувано Юли 12, 2008 Report Share Публикувано Юли 12, 2008 Наскоро изтеглих една ОС - Windows Ice XP v3.01 Reloaded English Version [ENGLISH].Мн.добра и в нея има Mozilla Firefox , само че е модифицирана . Много е добра и съм много доволен от нея . Ще ми се да я кача някъде , но нямам идея ......... . Повярвайте ми , наистина си заслужава .....................Firefox___The_Best.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 12, 2008 Report Share Публикувано Юли 12, 2008 Има едно правило в софтуерната индустрия: модифицирани/моднати програми и операционни системи НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО да се използват. Original is always best, както се казва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven_ko61 Публикувано Юли 12, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2008 Наскоро изтеглих една ОС - Windows Ice XP v3.01 Reloaded English Version [ENGLISH].Мн.добра и в нея има Mozilla Firefox , само че е модифицирана . Много е добра и съм много доволен от нея . Ще ми се да я кача някъде , но нямам идея ......... . Повярвайте ми , наистина си заслужава .....................Firefox___The_Best.rar , а това са мойте добавки :Add_ons_for_Firefox___The_Best.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост