niki1221 Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 Преди няколко дена си преинсталирах компютъра и след като инсталирах драйверите , влезнах да играя , и какво да гледам насича като за световно . А преди това не беше така , също да допълня си сложих ново захранване . И въпроса ми е дали нещо проблема е от захранването или от драйверите на видеото или просто вече е издал багажа . Дънната ми платка е Asus k7s5a , а видеото GeForce2 mx440 64mb . Ако някой знае откъде може да е проблема нека ми помогне.Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 Драйверите за дъното инсталирани ли са? Какви драйвери за видео картата си инсталирал? Кои игри насичат? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 11, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 11, 2008 За видеото сам инсталирал от официалният сайт , а игри като MU Online ми засичат , даже и филмите насичат . Най-вероятно заради драйверите на дъното , тъй като компа е 2 ръка без драйвери . Ще ги намеря и ще пробвам да видя . Мерси много ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юли 12, 2008 Report Share Публикувано Юли 12, 2008 Бих искал да допълня, че е важно драйверите за дъното да се инсталират преди другите драйвери. За видеото сам инсталирал от официалният сайт. Би било добре, ако кажеш коя точно версия си инсталирал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост