Jump to content

Ново PC.Нямам Windows

jotsy

Препоръчан пост

Нищо не е толкова явно и не гадайте - трябва да излиза поне картинката и таблицата на BIOS. В един друг форум някой беше написал че подобна конфигурация се оказала без BIOS. И това го разбрали чак при третото носене в сервиза.
Сподели другаде

Нищо не е толкова явно и не гадайте - трябва да излиза поне картинката и таблицата на BIOS. В един друг форум някой беше написал че подобна конфигурация се оказала без BIOS. И това го разбрали чак при третото носене в сервиза.

Как така без BIOS ?! - Изкормен е чипа от дъното ?!...

Сподели другаде

Не че искам да прозвучи кофти, но така се получава, когато и сульо тръгне да разбира....

Как така без BIOS ?! - Изкормен е чипа от дъното ?!...

Q-MAX - качеството говори точно толкова, колкото и самото име т.е. кръгла нула.... сервиза им вече е коментиран (все пак не може да очакваме чудеса от хора, които до вчера са се занимавали предимно с подвързване на книги, ремонт на пружините в химикалите, острене на моливи и т.н и т.н...)

Сподели другаде

Здравейте, колеги.

Пробелма е отстранен.Монитора е бил прецакан.На следващия ден занесох новото ПЦ на работа и там го скачих с монитора с който работя и всичко си тръгна ОК.Инсталирах си Windows, които смъкнах от zamunda.net и всичко е ок с изключение на това, че когато отворя без значение какъв прозорец от папка или от нет-а и го смаля - Restore, при преместването на този прозорец с мишката, все едно ми сече, не съм виждал такова, незнам дали Ви обеснявам правилно, но се надявам да ме разбирате, явно е от самата ОС.

Отностно монитора, занесох го отново в Офис 1 и незнам дали знаете, защото никъде при закупуване на нова техника не казват това на купувачите, че по закона на защита на потребителите новозакупена стока до 3-тия ден включително имате право да върнете стоката дори и тя без да е с някакъв фабричен дефект.Така така направих и аз, казах че има проблем с монотора и си поисках парите обратно.Върнаха ми ги с хиляди извинения и т.н. Купих си др. монитор пак Филипс, като сегашния ми, от който за сега съм доволен.

Благодаря на всички за дадените ми отговори и съвети.

Сподели другаде

...

и всичко е ок с изключение на това, че когато отворя без значение какъв прозорец от папка или от нет-а и го смаля - Restore, при преместването на този прозорец с мишката, все едно ми сече, не съм виждал такова, незнам дали Ви обеснявам правилно, но се надявам да ме разбирате, явно е от самата ОС.

...

Не е от ОС, намери си подходящи драйвери за видеокартата.

Сподели другаде