vesodimov Публикувано Юли 9, 2008 Report Share Публикувано Юли 9, 2008 Търся програма, която да заключи Сд-то след неговото записване.Идеята е следната / обяснявам, защото намирам доста мнения по темата, но нищо не ми върши работа / : искам да запиша един диск с документи. Идеята е информацията в диска да си остане непреобразувана . Слагам диска, излиза ми прозорче за писане на паролата, пиша паролата и получавам достъп до нещата в диска. Мога да ги копирам, стартирам ... Това е в общи линии.Казвам това, защото подобни въпроси има задавани на доста места, но отговорите са съпроводени с инсталиране на софтуер, който да се грижи за отключването на диска. А аз искам това да си бъде на самия диск за да може да се ползва и на други компютри. Убеден съм, че Crio може да направи нещо по въпроса, ама ми е сърдит, че го нарекох хакер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 9, 2008 Report Share Публикувано Юли 9, 2008 TrueCrypt има специален режим за целта - Traveler Mode. В момента не се сещам за по-лесен и безплатен вариант, ако намеря нещо друго - ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 14, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2008 TrueCrypt има специален режим за целта - Traveler Mode. В момента не се сещам за по-лесен и безплатен вариант, ако намеря нещо друго - ще пиша. Дано някой открие нещо друго, защото това ми се вижда доста сложно за такъв род операции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост