ПунТа Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Като редактирам едно клипче и го запазя ми става по няколко гигабайта.Как да го направя да ги записва с нормален размер за *.avi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Като избереш добър видео кодек за компресиране. XviD например. Откъде точно става не знам, защото не ползвам Sony Vegas. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ПунТа Публикувано Юли 8, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Като избереш добър видео кодек за компресиране. XviD например. Откъде точно става не знам, защото не ползвам Sony Vegas.Аз знам от къде, мерси сега ще пробвам и ще кажа дали се е получило Оказа се, че грешката не беше в програмата, а в мен.Мерси, бях объркал нещо и затова мис е появяваха мн големи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост