justinn Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Значи като интернет браузър по подразбиране ползвам Opera и съм си много доволен от него. Лесен интерфейс и въобще много си ми харесва, ползвам си го откакто съм си купил компа и нямам забележки. Но преди 2 седмици ми излезна съобщението за обновяване с новата версия 9.50(1) и аз реших, че както винаги ще е нещо много добро. Да нов по хубав интерфейс и др. подобно неща с доста нови улеснения. Обаче един недостатък не помни пароли, въпреки, че ги запаметява в жезъла. И от вчера се мъча да си върна старата Opera 9.26, защото серията 9.50 е пълна боза. Но след като инсталирам старата версия при стартирането се бъгва и почва да товари яко компа и просто не се стартира. Незнам каъв може да е проблема, но като върна новата си тръгва. Моля който може да помогне да пише, че с тоя Firefox въобще не ми е интересно. Благодаря предварително. :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Opera 9.50 е далеч от "пълна боза". Ще е добре да не се изказваш неподготвен. Да, има бъгчета, но ще се изчистят с времето.Мога да ти препоръчам да деинсталираш Opera от Add or remove programs и да изтриеш папките на име "Opera" в:C:\Documents and Settings\\Application DataиC:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
justinn Публикувано Юли 8, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Opera 9.50 е далеч от "пълна боза". Ще е добре да не се изказваш неподготвен. Да, има бъгчета, но ще се изчистят с времето.Мога да ти препоръчам да деинсталираш Opera от Add or remove programs и да изтриеш папките на име "Opera" в:C:\Documents and Settings\<акаунт>\Application DataиC:\Documents and Settings\<акаунт>\Local Settings\Application DataТия папки дето си написал да проверя за останали файлове при мен не съществуват, което ме води към мисълта, че скоро ще го преинсталирам тоя Windows. До сега пак се мъчих да сложа некоя по стара Opera, но отново нищо и си сложих 9.5 серията, няма как само тя работи. Не съм и почитател, защото има още доста да се работи по нея докато стане като предишните им версии , а те са перфектни в буквалния смисъл на думата. Сега за това дали е боза или не няма смисъл да коментираме, защото проблема може и да е в моя Windows, но се съмнявам да е от него. Просто не е доизпипана достатъчно, но както обичаме да казваме всичко с времето, а засега остават само нервите и да чакаме да пускат най-доброто от тази серия. :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Тези две папки са скрити, така че трябва да конфигурираш Windows Explorer да показва скрити файлове и папки. Това може да стане така: 1) Стартираш Windows Explorer.2) От менюто Тооls избираш Folder Options.3) Кликваш на страницата View и селектираш радиобутона Show hidden files and folders.4) Кликваш на бутона Apply и затваряш прозореца с OK. Друг вариант е да въведеш дирекно пътя до тях в Run. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
justinn Публикувано Юли 8, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Еми да прав си бяха скрити папки, аз си ги открих изтрих това което Night_Raven ми каза и си инсталирах без проблем по-стара версия на Opera и вече нямам проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост