Jump to content

Празник на МВР

Препоръчан пост

Днес е 5 юли-Празник на МВР !

Не се чувствам празнично !

Не защото нямам пари,за да празнувам !

Чувствам,че от труда ми няма особена полза ! А,какво по-лошо от това,да работиш без да можеш да си доволен,да виждаш,че има полза от труда ти !

От всякъде оплюван-обществото,защото с право се пита,къде отиват данъците му,от близки-и тази година,бленуваната почивка остава някъде там...!

От питащият поглед на моят пораснал син-защо е всичко това,като отново си караме 15 годишната кола,отново неплатените сметки ни натискат...!

А нашите мечти,са толкова земни !

И не ми говорете за взети пари-това не е вярно ! Това е поверие ! Герой,които оправдават,лудостта си !

По шосетата с мощните си коли,в скъпите заведения,в грешките си,често довеждащи до фатален край !

Какво ли ви занимавам ? Искам да знаете,че хората работещи в МВР,не са това,което шепа самозабравили се се опитват/и го постигат/да го изкарат !

Повечето колеги,работят и служат,само за едната чест и достойнство ! С панелните жилища,старите си автомобили,заемите към банки и финансови институции ! И повечето,са готови да го правят,дори и при тези условия ! Не за друго-те са идеалисти ! Ние сме идеалисти !

Вярваме,че трудният и почти криминален преход в страната ще свърши ! Вярваме,че ще дойде времето,когато ще сме наистина в помощ и услуга на обществото ! Нашето,българско общество !

:offtopic:

Сподели другаде

Благодаря,Slammer !

Мечтата ми е да повярват хората,че има хора,които мислят,и ги пазят !

И това е настина така !

Има Полиция в тази страна,и тя наистина пази хората ! И ще ги пази ! Повече сме,и ще докажем на хората,че техните данъци имат смисъл !

Че 5/10,20,50/ лева,няма да ни сломът ! Дали си вярвам ? Да,това е бъдещето !

Вярвам,че много скоро Българската полиция,наистина ще работи за обществото ! Тогава,омразата към нея,ще е само от тези,които престъпват закона !

Сподели другаде

dimd , можеш да бъдеш сигурен, че в мое лице има човек, дълбоко уважаващ законите. Е, не винаги ги спазвам, но гледам да бъда за пример на моите деца. Освен това съм много признателен на твоите русенски колеги. Имал съм работа с тях няколко пъти и винаги са подхождали максимално професионално. Аз вярвам в българската полиция !
Сподели другаде