andiay Публикувано Юли 5, 2008 Report Share Публикувано Юли 5, 2008 Здравейте,Имам следния проблем, след деинсталацията на Microsoft Office 2007 със Your Uninstaller! 2008 версия 6.1.1250, забелязах, че ми липсва част от свободното пространство на дял С. След няколкократни инсталации и последващи деинсталации на Microsoft Office 2007 установих, че при всяка деинсталация на въпросната програма ми се губят около 650 Гб от свободното пространство. Прочетох статията Your Uninstaller! 2008 - Деинсталирай програмите си! на IVAN във вашия форум и разбрах, че Your Uninstaller! си прави бекъп. Като проверих в програмата в Rescue Center и установих, че се пази бекъп на всяка една от деинсталациите на Microsoft Office 2007, интересното е, че бекъп има само за тази програма. Смятам, че липсващите ми вече близо 2,5 Гб от свободното пространство са в следствие на тези бекъпи.Въпросът ми е, кака мога да ги изтрия тези бекъпи и да си възстановя свободното пространство. Опитах да открия къде ги пази програмата, но уви не успях.Ще съм ви безкрайно благодарен, ако успеете да помогнете! Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 5, 2008 Report Share Публикувано Юли 5, 2008 В случая не мога да помогна за Your Uninstaller!, но ще ти препоръчам да не я ползваш занапред. Подобни деинсталатори са напълни излишни, а понякога и вредни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 5, 2008 Report Share Публикувано Юли 5, 2008 Изтриваш програмата, след рестарта изтриваш и папката,после минаваш с програмата ccleaner Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Юли 5, 2008 Report Share Публикувано Юли 5, 2008 Търси в X:\Documents and Settings\USER\Application Data\URSoft или нещо подобно. Ако не е там, виж в Local Settings\Application Data или All Users\Application Data.Можеш да използуваш файлов мениджър или друга програма, която да показва размера на директориите. Или пък по метода на изключването търси папка с особено голям размер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост