Jump to content

Промяна на зареждащото лого на WINDOWS и тн.

Препоръчан пост

Здравейте търся една програма свалял сам я от някъде но ми изгоря харда и просто не помня как се казваше :(

Тя служи за променяне на зареждащото лого на WINDOWS добавяне на картинки в бутващото CD и доста други работи.

Програмата е нещо като nLite ако някой знае как се казва и къде мога да я намеря ще сам му много благодарен :)

Само искам да обясня искам да си направя стартов WINDOWS с мое зареждащо лого м ит.

ПОЗДРАВИ

Сподели другаде

С Resource Hacker може да се редактира logonui.exe, което е Logon екрана. Ако това отговаря на изискванията ти.

Просто искам при зареждането на wina да си сложа нещо мое и background некакжи такива да зглобим нещо интересно по възможност :)

Сподели другаде

Здравейте!

Предполагам че търсиш bootskin.

Виж тук и тук.

Преди да правиш каквото и да е се запознай със статията за Virtual PC , създай си такова и там експериментирай.

Твърде вероятно e да увредиш операционната си система,до степен да не може да стартира. Поздрави

П.П. Нямам много време да ти потърся ресурси. Търси в Google: Bootskin /bootskin editor/logoneditor

Сподели другаде

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...