borg_georgi Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 Значи хора търся програма която от .avi да ми изведе английски субове с тайминг . Има ли такава и как се казва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 Как така да ти изведе субтитри от AVI? Откъде да ги извади, като ги няма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borg_georgi Публикувано Юли 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Значи хора търся програма която от .avi да ми изведе английски субове с тайминг . Има ли такава и как се казва Ами затова питам ,защото от двд съм вадил субове на английски с приблизителен тайминг. Та питането ми е има ли някъв шанс да стане номера и при авито ? :-/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Не. AVI не може да съдържа субтитри, за да се вадят с каквото и да било. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Не. AVI не може да съдържа субтитри, за да се вадят с каквото и да било.Едно време, когато двд-плеърите още не можеха да четат субтитри, имаше такава мания да се вграждат субтитрите във самото AVI, с цел тати като седне вечерта да си пие ракийката, да гледа някой нов филм, който все се рекламира по разни кино-афиши и стикер: "ОЧАКВАЙТЕ"... та явно момчето пита за програма, която да вади точно такива субове. Правилно съм разбрал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borg_georgi Публикувано Август 30, 2008 Author Report Share Публикувано Август 30, 2008 Едно време, когато двд-плеърите още не можеха да четат субтитри, имаше такава мания да се вграждат субтитрите във самото AVI, с цел тати като седне вечерта да си пие ракийката, да гледа някой нов филм, който все се рекламира по разни кино-афиши и стикер: "ОЧАКВАЙТЕ"... та явно момчето пита за програма, която да вади точно такива субове. Правилно съм разбрал? Ами не точно искам от ави с английско аудио програмата да ми вади английски субове , ама много мечтая Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 30, 2008 Report Share Публикувано Август 30, 2008 ама много мечтая Не, по-скоро много филми гледаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост