raphaelo24 Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 Имам тази програма но не мога да създам акаунт когато саздам и изкам да идтегля папки то ми изписва грешка дори когато стартирам пак програмата пак прави така някой да помогне! Не разбирам кога получавам емейл. Разбирам чак тогава когато посетя Mail.bgНякой да помогне!!!! :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 А настройките на акаунта в Outlook Express правилни ли са? Иначе можеш да видиш тази тема дали няма да ти помогне поне малко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 Рафаело, аз лично имам нужда от малко повече обяснения. Като например: каква ти е основната идея. Аз имам предположение, но кажи си я ти. Освен това опиши какво точно правиш и каква е връзката с mail.bg . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 (Редактиран) на буревестника (Thunderbird) проработи, въпреки че в сайта им пише, че искат пари за да ползваш SMTP-то им, което ще рече че няма да можеш да изпращаш писма.... Редактиран Юни 30, 2008 от Slammer Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raphaelo24 Публикувано Юли 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2008 А настройките на акаунта в Outlook Express правилни ли са? Иначе можеш да видиш тази тема дали няма да ти помогне поне малко.Помогни ми с настройките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Виж темата, която ти дадох. Трябва да ти даде ориентир. Аз така или иначе не ползвам нито Outlook Express, нито параноичната Mail.bg. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raphaelo24 Публикувано Юли 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Виж темата, която ти дадох. Трябва да ти даде ориентир. Аз така или иначе не ползвам нито Outlook Express, нито параноичната Mail.bg.Благодаря ти всичко стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raphaelo24 Публикувано Юли 2, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2008 Но немога да изпращам съобщения някой да помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2008 Report Share Публикувано Юли 2, 2008 SMTP, който е нужен за пращане, услугата на Mail.bg е платена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 2, 2008 Report Share Публикувано Юли 2, 2008 Но немога да изпращам съобщения някой да помогне То това съм го написал по-горе, иначе можеш да си регистрираш една поща в Google-то - http://mail.google.com/mail/signup и от настройките да си активираш POP3, при това е лесно и достъпно; дори е на Български език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raphaelo24 Публикувано Юли 5, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2008 Пробвах да създам SMTP сървър със име smtp.mail.bg но ми изписа грешка помогнете ми немога да изпращам съобщения все ми изписват грешки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 5, 2008 Report Share Публикувано Юли 5, 2008 Пробвах да създам SMTP сървър със име smtp.mail.bg но ми изписа грешка помогнете ми немога да изпращам съобщения все ми изписват грешки УСЛУГАТА Е ПЛАТЕНА!Без да си платиш, няма да можеш да ползваш удобството да пращаш поща през Outlook-a!Изпитваш трудности да го проумееш или да го напиша по-бавно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост