Jump to content

Въпрос за деинсталиране на драйвъри

Препоръчан пост

Здравейте, не знам дали е уместно да създам темата тук, но ще попитам. Значи проблемът е там, че преди време инсталирах едни драйвъри за връзка на телефон с компютър, обаче не ги инсталирах от оригиналния диск с програмата за синхронизация, ами се възползвах от услугата на Уиндоус за автоматично търсене на драйвъри. Сега обаче тези драйвъри ми правят проблеми и не знам как да ги деинсталирам, няма ги в "add or remove programs". Със windows XP SP2, драйвърите са за Sony Ericsson. Пробвах да направя нещо от Device Manager, обаче не ми е ясно как точно става и как да намеря точно този драйвър , който не ми е нужен, никъде няма Sony ericsson, или нещо което да подскаже кои точно са за телефона.Ще ви бъда благодарен за информация как да ги махна :)
Сподели другаде

Драйверите би трябвало да са W200_signed_drivers_USB. Когато дадох на Уиндоуса да ми ги търси автоматично ми инсталира драйвер за модема на телефона, за usb-то и ако не се лъжа някакъв usb flash драйвер.Преди малко сложик USB кабела и в Device manager при universal serial bus controller ми се появи sony ericson, оттам деинсталирах драйвера, обаче като отида на c/windows system32/drivers, там остават някакви драйвери за телефона, а аз искам да ги инсталирам напълно да не ми се омазват.
Сподели другаде

Проблемът е, че няма специална чистачка за такива драйвери, а ръчното им премахване хич не е просто. Не разбирам всъщност какво точно омазват. Компромисен вариант би бил да пробваш да ги отстраниш чрез Autoruns.
Сподели другаде