anton Публикувано Юни 28, 2008 Report Share Публикувано Юни 28, 2008 Здравейте, не знам дали е уместно да създам темата тук, но ще попитам. Значи проблемът е там, че преди време инсталирах едни драйвъри за връзка на телефон с компютър, обаче не ги инсталирах от оригиналния диск с програмата за синхронизация, ами се възползвах от услугата на Уиндоус за автоматично търсене на драйвъри. Сега обаче тези драйвъри ми правят проблеми и не знам как да ги деинсталирам, няма ги в "add or remove programs". Със windows XP SP2, драйвърите са за Sony Ericsson. Пробвах да направя нещо от Device Manager, обаче не ми е ясно как точно става и как да намеря точно този драйвър , който не ми е нужен, никъде няма Sony ericsson, или нещо което да подскаже кои точно са за телефона.Ще ви бъда благодарен за информация как да ги махна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2008 Report Share Публикувано Юни 28, 2008 А ще кажеш ли за какви точно драйвери става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Юни 29, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2008 Драйверите би трябвало да са W200_signed_drivers_USB. Когато дадох на Уиндоуса да ми ги търси автоматично ми инсталира драйвер за модема на телефона, за usb-то и ако не се лъжа някакъв usb flash драйвер.Преди малко сложик USB кабела и в Device manager при universal serial bus controller ми се появи sony ericson, оттам деинсталирах драйвера, обаче като отида на c/windows system32/drivers, там остават някакви драйвери за телефона, а аз искам да ги инсталирам напълно да не ми се омазват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 Проблемът е, че няма специална чистачка за такива драйвери, а ръчното им премахване хич не е просто. Не разбирам всъщност какво точно омазват. Компромисен вариант би бил да пробваш да ги отстраниш чрез Autoruns. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост