Jump to content

проблеми с Vista

mate

Препоръчан пост

Здравейте.......

Имам следния проблем инсталирам Vista при инсталацията няма проблеми ,но после яече като е готово не може да стартира и ми дава грешка че някав фаил е corypt некви такива работи моля ако някой може да ми даде как се инсталира Виста да прати линк

Сподели другаде

Здравейте.......

Имам следния проблем инсталирам Vista при инсталацията няма проблеми ,но после яече като е готово не може да стартира и ми дава грешка че някав фаил е corypt некви такива работи моля ако някой може да ми даде как се инсталира Виста да прати линк

Ето ти и линк !

Сподели другаде

Напиши точно каква грешка ти дава. Може да е нещо елементарно и проблема да се разреши без да се налага преинсталиране.

Значи давами че NLS data is mising or corrupt ето и снимки post-5936-1214764556_thumb.jpg

Значи давами че NLS data is mising or corrupt ето и снимки post-5936-1214764556_thumb.jpg

моля помогнете спешно е !!!!!! pls pls pls това ми го показва като свърши инсталацията и не може да зареди OC

грешката е : 0xc0000225

Сподели другаде

Ако нито поправка, нито преинсталация помагат, значи е възможно инсталационният диск да не е наред. Пробвана ли е инсталация от него на друг компютър? Пробвана ли е инсталация от друг диск на този компютър?
Сподели другаде

Ако нито поправка, нито преинсталация помагат, значи е възможно инсталационният диск да не е наред. Пробвана ли е инсталация от него на друг компютър? Пробвана ли е инсталация от друг диск на този компютър?

Ми значи изтеглих торента от Za***da.net хората казват че е най добрия там записах го на DVD и пробвам вече 4пъти само с ъпгрейд от Xp към Vista

Сподели другаде