mate Публикувано Юни 25, 2008 Report Share Публикувано Юни 25, 2008 Здравейте.......Имам следния проблем инсталирам Vista при инсталацията няма проблеми ,но после яече като е готово не може да стартира и ми дава грешка че някав фаил е corypt некви такива работи моля ако някой може да ми даде как се инсталира Виста да прати линк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 25, 2008 Report Share Публикувано Юни 25, 2008 Напиши точно каква грешка ти дава. Може да е нещо елементарно и проблема да се разреши без да се налага преинсталиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юни 28, 2008 Report Share Публикувано Юни 28, 2008 Здравейте.......Имам следния проблем инсталирам Vista при инсталацията няма проблеми ,но после яече като е готово не може да стартира и ми дава грешка че някав фаил е corypt некви такива работи моля ако някой може да ми даде как се инсталира Виста да прати линк Ето ти и линк ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Юни 29, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2008 Напиши точно каква грешка ти дава. Може да е нещо елементарно и проблема да се разреши без да се налага преинсталиране.Значи давами че NLS data is mising or corrupt ето и снимки Значи давами че NLS data is mising or corrupt ето и снимки моля помогнете спешно е !!!!!! pls pls pls това ми го показва като свърши инсталацията и не може да зареди OC грешката е : 0xc0000225 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2008 Report Share Публикувано Юни 29, 2008 Ами, можеш да направиш това, което ти се казва в съобщението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Юни 29, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2008 Опитах всичко не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2008 Report Share Публикувано Юни 29, 2008 Ако нито поправка, нито преинсталация помагат, значи е възможно инсталационният диск да не е наред. Пробвана ли е инсталация от него на друг компютър? Пробвана ли е инсталация от друг диск на този компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Юни 29, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2008 Ако нито поправка, нито преинсталация помагат, значи е възможно инсталационният диск да не е наред. Пробвана ли е инсталация от него на друг компютър? Пробвана ли е инсталация от друг диск на този компютър? Ми значи изтеглих торента от Za***da.net хората казват че е най добрия там записах го на DVD и пробвам вече 4пъти само с ъпгрейд от Xp към Vista Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2008 Report Share Публикувано Юни 29, 2008 Не надграждай, а преинсталирай с форматиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост