Jump to content

Програма за рязане на клипове.

Препоръчан пост

Не. Първо копирам клипчетата на харда и после се опитвам да ги режа. Проблема е, че от двете клипчета само едното тръгва. Второто не ще да го отваря с BS Player а само с Media Player и не знам защо става така. Ще взема диск, който не е надраскан и ще видя дали тръгват и двете клипчета с BS Player и тогава пак ще пиша.
Сподели другаде

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

Здравейте,

ако може да се възползвам от тази стара тема да попитам Night_Raven нещо.По принцип много добре си обяснил как се работи с Vobblanker и вече си отрязах някои неща,но при едно двд възникна ситуация.това което искам да отрежа е в 2 подчасти и следвайки инструкциите ти пак не ми се получава и излиза това:

post-10309-12631595789259_thumb.jpg

като продължа давайки "ОК" се получава просто копие на цялото двд.ето как го правя,като дам "prev/cut" показва че има 2-cell и когато на cell 1 дам плей за да наглася стартовата точка само си прехвърля на клетка 2 и там е целият клип, на една клетка.иначе,в папка video ts това което ми трябва е на 2 VOB файла от по 0,99 гб.ползвам уин7

Сподели другаде

Не съм сигурен дали ще мога да помогна, защото рязането на DVD не е от силните ми страни. Освен това не схванах точно какъв е проблемът. Опитай да го обясниш отново, но по-ясно.
Сподели другаде