ozic Публикувано Юни 28, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2008 Ще взема друг диск и ще пробвам с него. Този е надраскан и може това да е причината за неуспеха ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2008 Report Share Публикувано Юни 28, 2008 Е, ти директно от DVD диска ли се опитваш да режеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 28, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2008 Не. Първо копирам клипчетата на харда и после се опитвам да ги режа. Проблема е, че от двете клипчета само едното тръгва. Второто не ще да го отваря с BS Player а само с Media Player и не знам защо става така. Ще взема диск, който не е надраскан и ще видя дали тръгват и двете клипчета с BS Player и тогава пак ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 28, 2008 Report Share Публикувано Юни 28, 2008 BSPlayer не ми се струва много надежден. Пробвай нещо от сорта на KMPlayer или VLCPlayerЩом и двете тръгват, не би трябвало да е проблем да ги конвертираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 22, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Опитах се да изрежа клипа с VobBlanker, но когато го изрежа не ще да тръгва. С BSPlayer ми дава грешка, а с другите плеъри просто забива и не го отваря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Януари 10, 2010 Report Share Публикувано Януари 10, 2010 Здравейте,ако може да се възползвам от тази стара тема да попитам Night_Raven нещо.По принцип много добре си обяснил как се работи с Vobblanker и вече си отрязах някои неща,но при едно двд възникна ситуация.това което искам да отрежа е в 2 подчасти и следвайки инструкциите ти пак не ми се получава и излиза това:като продължа давайки "ОК" се получава просто копие на цялото двд.ето как го правя,като дам "prev/cut" показва че има 2-cell и когато на cell 1 дам плей за да наглася стартовата точка само си прехвърля на клетка 2 и там е целият клип, на една клетка.иначе,в папка video ts това което ми трябва е на 2 VOB файла от по 0,99 гб.ползвам уин7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2010 Report Share Публикувано Януари 13, 2010 Не съм сигурен дали ще мога да помогна, защото рязането на DVD не е от силните ми страни. Освен това не схванах точно какъв е проблемът. Опитай да го обясниш отново, но по-ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Януари 16, 2010 Report Share Публикувано Януари 16, 2010 явно самото двд не е направено като хората ,защото с други филми се получава...не си струва да умуваме, мерси за вниманието Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост