coojoe_213 Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 Здравейте. Искам да си свържа конзолата си към монитора на пс-то. Когато я купувах /конзолата/ видях в Технополис как я тестваха на монитор и много добре се виждаше. Не мога да се сетя каква преставка бяха сложили момчетата, но не ме и интересува, тъй като се сещам, че монитора, на който се тестваше конзолата е по-моделен от моя и имаше разни букси отзаде, които нямам аз. Та, някой досеща ли се за какво говоря, защото незнам дали мога да обясня повече от това . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 25, 2008 Report Share Публикувано Юни 25, 2008 Досещаме се за какво говориш, но не можем да се досетим точно за каква марка конзола говориш, понеже всяка една от тях(конзолите) ползва различен изход за връзка към монитор, ТВ.... ПП Не можах да се досетя от заглавието на темата, че става дума за конзола, но предполагам че сега искаш да си купиш едно тв-тунерче, за да можеш да вържеш конзолата към рс-то..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юни 25, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2008 Досещаме се за какво говориш, но не можем да се досетим точно за каква марка конзола говориш, понеже всяка една от тях(конзолите) ползва различен изход за връзка към монитор, ТВ.... ПП Не можах да се досетя от заглавието на темата, че става дума за конзола, но предполагам че сега искаш да си купиш едно тв-тунерче, за да можеш да вържеш конзолата към рс-то.....Незнам как да го нарека, дали към пс-то се свързва или не. Просто се сещам че продавачите имаха явно хубави модели монитори и без никакъв пс свързаха playstation 2 към монитора, само добавиха някакво чинче на red, green, yellow кабели. Предполагам че самия монитор е имам вход S-card. Незнам. Просто ми се стори преставката евтинка като че ли и така.Четох в интернет, че това което искам почти няма плюсове, повечето е минусни характеристики, относно картина -замацана е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юни 25, 2008 Report Share Публикувано Юни 25, 2008 Незнам как да го нарека, дали към пс-то се свързва или не. Просто се сещам че продавачите имаха явно хубави модели монитори и без никакъв пс свързаха playstation 2 към монитора, само добавиха някакво чинче на red, green, yellow кабели. Предполагам че самия монитор е имам вход S-card. Незнам. Просто ми се стори преставката евтинка като че ли и така.Четох в интернет, че това което искам почти няма плюсове, повечето е минусни характеристики, относно картина -замацана е...Ползвали са монитор с вграден тунер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юни 25, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2008 Ползвали са монитор с вграден тунер Предполагам, че е точно така. Как им варират цените на тези монитори? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юни 25, 2008 Report Share Публикувано Юни 25, 2008 От 400 лв. нагоре... Средно са около 5-600 лв. за съжаление... Има и за по 3 бона... - 42" Philips BDL4231C TV Tuner 5ms 3000:1 500cd/m2 HDMI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост