gogom Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 значи като застана на декстопа и като натисна с третото копче на мишката и след това ми се поява нали едно прозорче и там цъкам на последното (Properties) и ми се появява нали нов прозорец с настройките на дисплеят - добре тук всичко е точно, но като ми се отвори този прозорец не ми излиза така http://www.mistywindow.com/windows/win-pic...ties-themes.jpg , а ми се появява САМО подкатигорията Themes БЕЗ др под категорий и искам да питам как мога да си го оправа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 Що не вземеш да разцъкаш другите бутони горе по менюто , просто от любопитство , пък да видим какво ще излезе . пп. На всички изглежда така както си го дал на снимката . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 Администраторски или ограничен акаунт ползваш? Само ти ли ползваш компютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogom Публикувано Юни 25, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2008 да само аз го ползвам, но си нямам напредстава как да го оправя sisosiso няма какво да му ръзцъквамкакто е на картинката така ми беше и на мен до преди, но сега имам само подкатегория themes нищо друго Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 25, 2008 Report Share Публикувано Юни 25, 2008 Изтегли файла showalldisplaytabs-xp.vbs от тази страница и го стартирай. Това трябва да върне липсващите страници в Display Properties. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост