никизл Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Здравейте ,някой моге ли да ми каже как мога да си качвам снимки на компютъра от цифров фото апарат ?Компютарами е с Windows 98.Трябжа ли да имам някаква програма и ако трябва да ми кажете от къде да я сваля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Ами повечето дигитални апарати се разпознават като флаш диск, или дигитална камера, което от windows 2000/XP нагоре не е наложително да се ползва драйвер, но при 98, нещата стоят по по друг начин, към фотоапарата би трябвало да има софтуер или евентуално драйвер, има ли такъв ?! Ако не каква марка и какъв модел е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
никизл Публикувано Юни 24, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2008 Ами повечето дигитални апарати се разпознават като флаш диск, или дигитална камера, което от windows 2000/XP нагоре не е наложително да се ползва драйвер, но при 98, нещата стоят по по друг начин, към фотоапарата би трябвало да има софтуер или евентуално драйвер, има ли такъв ?! Ако не каква марка и какъв модел е ?Апарата е KODAK C813 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 На страницата C813 Zoom Digital Camera Downloads and Upgrades има софтуер за работа с апарата под Windows 98 - KODAK EASYSHARE Software. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
никизл Публикувано Юни 24, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2008 На страницата C813 Zoom Digital Camera Downloads and Upgrades има софтуер за работа с апарата под Windows 98 - KODAK EASYSHARE Software.Благодаря за информацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост