blood Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Как да разбърникам файъруола на рутера ми? Как да вляза в него? Насочете ме каква информация да ви дам, моля. Модел нужен ли е?Не мога да качвам скроблнатите песни от ласт фм в сайта им и само това остава да ми е проблема. Беше с вкарване на някакви цифри в браузъра, но не помня въобще.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Като за начало можеш да кажеш името и модела на рутера?иначе можеш да опиташ някой от следните адреси:192.168.0.1192.168.1.1192.168.2.1 Някои модели имат освен името искат и парола, обикновено това са user: admin или Adminpass: admin, 1234, 1111, или празно поле т.е. без парола... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Може да разбереш IP адреса на рутера с помощта на инструмента ipconfig. В Command Prompt, напиши "ipconfig /all" и погледни IP-то на DHCP сървъра - най-вероятно е един от тези, които Slammer спомена по-горе.Относно паролата / потребителя - обикновено ги пише в manual-а към рутера, иначе може да пробваш тези, споменати по-горе.След това въвеждаш IP адреса в WEB Browser и би трябвало да се появи диалогов прозорец, който изисква парола за достъп. Тогава въвеждаш потребител / парола и би трябвало да имаш достъп до настройките на рутера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Може да разбереш IP адреса на рутера с помощта на инструмента ipconfig. В Command Prompt, напиши "ipconfig /all" и погледни IP-то на DHCP сървъра - най-вероятно е един от тези, които Slammer спомена по-горе.Относно паролата / потребителя - обикновено ги пише в manual-а към рутера, иначе може да пробваш тези, споменати по-горе.След това въвеждаш IP адреса в WEB Browser и би трябвало да се появи диалогов прозорец, който изисква парола за достъп. Тогава въвеждаш потребител / парола и би трябвало да имаш достъп до настройките на рутера. Slammer и l.kanelov предлагам Крадец на рози да ни каже какъв е моделът на рутъра. От тук нататък ще му помагаме. Както и Slamer каза доста голямо е разнообразието от адреси, юзернейми и пароли за различните модели... Или ще си играем на жмичка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юни 23, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Wireless-G Broadband Router WRT54GВътре съм, а можете ли да ми подскажете как да махна всички защити, защото не иска да ми скробва песните от ласт фм в техния сайт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 Според страницата за поддръжка на WRT54G, рутера има 12 версии. Можеш да свалиш упътването за версията на устройството, с което разполагаш, или да кажеш с коя версия на устройството работиш, за да видим настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост