petrovani Публикувано Юни 21, 2008 Report Share Публикувано Юни 21, 2008 Моля някой да ми каже има ли програма за прехвърляне на филми от видео касета на DVD. Благодааря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 21, 2008 Report Share Публикувано Юни 21, 2008 Хич не съм навътре с нещата и малко трудно бих ти помогнал, но се сещам само за начин да вържеш АКО може видеото към пс-то, НО се съмнявам да стане. Друг начин е да пробваш да пуснеш видео касетата на телевизор и да я рипнеш с някоя програма. Но пак трябва да връзваш телевизор към компютъра.Още едно предложение. Връзваш видеото с някоя нова плазма, с опция за записване на екрана. Пускаш касетата гледаш я и тя се записва в паметта и си я дърпаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Юни 22, 2008 Report Share Публикувано Юни 22, 2008 Без хардуер за кепчър няма как да стане. Аз например ползвам за тази цел тунера на компютъра. Свързвам видеото за компютъра и записвам филма примерно. После ползвам виртуал дъб за да компресирам файла, че излиза с невероятните размери от около 5-6 Gb в зависимост от дължината на филма. Качеството не е първокласно, но и тунера ми не е от първокласните. Все пак се постига добър компромис между качество на филма и цена на хардуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrovani Публикувано Юни 22, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 22, 2008 Много Ви благодаря за предложенията, но май няма да се справя - изглежда ми доста сложно. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост