Jump to content

Проблем със звука при скайпа!

boxsi11

Препоръчан пост

Ако компресирам диска С ще получа ли повече свободно място и дали е правилно!

Извинявай boxsi11,

Преди да питаш, имаш ли отговор на въпроса на Night_Raven?

P.S. Тъпо е просто да задаваш въпроси, на които знаеш въпроса,

Има е една древнокитайска мъдрост, че човек може да се прави на умен с въпроси....

Но до тогава, когато не-разберат, какви са въпросите... :crazy:

Сподели другаде

Здравейте!!

Считам че форумите служат за да се помогне на хората да решат свой проблеми с компютрите.Това значи да се усъществи една успешна взаимопомощ.От това печелят две страни и този който не знае-ще научи нещо, а този който знае и има опита може да се сблъска с нещо интересно за него и когато го реши да изпита удволетворение от своята помощ.Иначе по принцип никой НЕ Е БЕЗГРЕШЕН,както и никой не е роден научен.Господ е само един.Важното е при хората да остане толерантноста ,уважението и чувството че си човек-НЕ ГОСПОД,ЗАЩОТО САМО ТОЙ МОЖЕ ДА СЪДИ!! Задълбаването на предните два въпроса може да даведе полемиката в грешна и ненужна посока.Важното е всеки да си направи изводите сам,дори и когато бърка.Аз направи своите и искам да ги споделя:

1.Поисканата от мен помощ определено трябваще да мине към първата ми тема от 28.03.2008г.ТОВА Е МОЯ ГРЕШКА!!,

за което се извиних

2.При първият случай на 28.3.2008г проблема бе че въобще не можех да включа микрофона .Трябва да се има в предвид,че тогава за пръв път се сблъсквах със Виста.След доста мъки го пуснах благодарение на приятели от този форум.Явно обаче съм инсталирал драйвери близки до моята звукова карта,при което все пак микрофона работи,което може да се види от приложените от мен снимки на 28.3.2008г.

3.Когато обаче включих скайпа,се видя че той въобще не приема моят говор,въпреки правилното от мен включване.Бях принуден отново да дейнстарима драйверите и отново да търся други такива.Сега когато инсталирах истинските драйвери снимката на звуковата ми карта изглежда така:

Видно е че двата изгледа на звукавата карта са различни!! ДРАЙВЕРИТЕ СА ПОЧТИ ВСИЧКО!!

На края искам да кажа,че тъй като съм доста по-възрастен от ВАС,мога да цитирам различни китайски, арабски и каквито искате поговорки,което обаче автоматично не ме прави по умен.Когато не знам питам!!Никога не е грешка човек да пита,което по принцип го различава и от животните!По хубаво да пита,отколкото да се прави на интересен!Не считам обаче че съм загубил времето на хората във форума.Чел съм и още по- тъпи въпроси от моят.Върнете се няколко години назад, и ще видите и ВИЕ колко много сте питали,как сте се молели за неща които не сте разбирали, как сте осъмвали пред компютрите.Това е знанието.Който е имал желанието да помогне е помогнал.На такъв човек рано или късно жеста ще му бъде върнат !!

За мен бе удоволствие да споделя тези мои виждания с ВАС.Благодаря Ви още един път че ме изтърпяхте!!

Сподели другаде