Jump to content

Проблем със звука при скайпа!

boxsi11

Препоръчан пост

От 6 месеца работя с Виста Ултимате.Всичко е ОК!Микрофона ми работи идеално и го чувам при високоговорителя.Но когато пусна скайпа-не иска да работи.Направих всички настройки на микрофона при скайпа но безуспешно!!Моля Ви за помощ-трябва ми микрофона.Предварително ВИ благодаря!!
Сподели другаде

А защо си мислиш, че имаш право да държиш сметка на когото и да било, че не ти е помогнато?

Не всеки работи на Vista. А и не всеки, който работи на Vista, може да е запознат с подобни проблеми. Дори и да има такъв потребител, може да е нямал време да помогне или не е видял темата.

Имаш общо 20 теми, като ти е помогнато на практика в почти всички, в които си потърсил помощ. И въпреки това при малко закъснение започваш да хленчиш и възмущаваш. Не мисля, че е особено редно да реагираш така при всичката оказана помощ до този момент, особено при положение, че вече имаш подобна тема, в която ти е помогнато успешно и най-малкото, което можеше да направиш, е да пишеш в нея, вместо да пускаш почти идентична нова.

Аман от български работи.

Сподели другаде

Хмм, не ползвам Глиста, но имам няколко въпроса, каква аудио-картата ( интересува ме дали поддържа Full Duplex), с какви драйвеери си, тези на Майкрософт или на производителя на картата... 3-то Как така спира, дефакто си си демютнал микрофона и като не ти е включен скайпа чуваш какво говориш и като го включиш, спира... така ли е, или аз не съм разбрал нещо ?

Дай малко информмация по-точно и да мислим някакво решение...

Сподели другаде

Здравейте!

Първо искам да се обърна към Night Raven на когото искам искренно и публично да му се извиня за моята некомпетентност! Не държа сметка на никого,тъй като въобще нямам право на това,просто М О Л Я за помощ. Питането ми не е хленчене , а дори като прочетете в самото му начало завършва с Предварително ВИ благодаря.Самото ми обръщение към форума дава основание да го приемам,за най-добрият в който се обсъждат подобни проблеми!!!Приключвам с моят отговор.Ако има някой обиден още един път моля за извинение?!

Колкото до микрофона искам да кажа,че когато не съм в скайпа като говора по него се чува.С влизането ми в скайпа,последният въобще не го чува.Прилагам снимки!

Сподели другаде

Странно, всичко изглежда наред при настройките... освен това сам казваш, че до старт на скайп, нямаш проблеми... следователно проблема идва от самия недъгав скайп, провери пак освен нивата на звука при скайпа, махни отметката " нека скайп регулира нивата на звука" Ако и това не помогне, пробвай да го преинсталираш евеентуално, и при аудиоустройствата в скайпа, ако имаш опция за някое други, примерно Direct : Realtec или нещо от този род, пробвай и така...Друго не ми хрумва засега...
Сподели другаде

Направих и това но пак безуспешно.Прави впечатление че когато правя пробният текст към скайпа,чувам миклофона когато аз говоря,но скайпа не го приема!
Сподели другаде

Пробвай варианта да махнеш отметката от Microphone Boost и направи тест със скайп

Опитай с друга версия на скайп(но-нова или по-стара от тази, която ползваш).

Пробвай да деинсталираш блутут драйвера и евентуално да сложиш последната версия на Realtek HD (вслучай че ползваш по-стара версия)

Имаш ли web-камера?

Сподели другаде

Направих и това но пак безуспешно.Прави впечатление че когато правя пробният текст към скайпа,чувам миклофона когато аз говоря,но скайпа не го приема!

Не го приема в смисъл ти изписва товаpost-40-1214291238_thumb.png , или не ти връща твоят глас?

Извърших някой тестове на моята машина, и установих, че разговорът е с много лошо качество при положението в което си ти, с тази отметка

post-40-1214291367_thumb.png

Махни я, и пробвай пак.

Провери си отново устройствата в панела на Skype. Разреши Skype да управлява звуковите ти устройства. Ако имаш и друга звукова карта бъди сигурен, че не е тя избрана - в твоят случай виждам, че ползваш Bluetooth адаптер, и най-вероятно БлуСолей който ти дава възможност да говориш с Bluetooth HF.

Сподели другаде

Имам камера и тя работи безупречно.Махнах отметката пред Microphone Boost и направи тест със скайп но отново безуспешно.При теста със скайпа и при махнати драйвери на блутута и при всички забележки на waro82 се получи отговор от скайпа който прилагам,т.е. пак същото
Сподели другаде

Приятели нещата се оправиха,след като махнах драйвера на блутут,дейнсталирах отново драйверите на звуковата карта и инсталирах други .Сега всичко е добре,със скайпа работата е супер .Възникна обаче друг проблем:Днес погледнах към диск С и с ужас видях че е почти пълен.Всичко пресметнах и трябваше да е зает с около 75%- т.е около 15 Гб трябваще да са заети, а те са заети доста повече,което е видно от снимката която съм приложил.Дали останалата заета част са от обновленията на Вистата-прилагам снимка и на тях? С цел да освободя малко пространство дали не е по добре да премахна ъптейдите, или пък да махна изцяло SP 1 ??Просто трябва да реша как да освободя пространство на диск С

Приятели нещата се оправиха,след като махнах драйвера на блутут,дейнсталирах отново драйверите на звуковата карта и инсталирах други .Сега всичко е добре,със скайпа работата е супер .Възникна обаче друг проблем:Днес погледнах към диск С и с ужас видях че е почти пълен.Всичко пресметнах и трябваше да е зает с около 75%- т.е около 15 Гб трябваще да са заети, а те са заети доста повече,което е видно от снимката която съм приложил.Дали останалата заета част са от обновленията на Вистата-прилагам снимка и на тях? С цел да освободя малко пространство дали не е по добре да премахна ъптейдите, или пък да махна изцяло SP 1 ??Просто трябва да реша как да освободя пространство на диск С
Сподели другаде

...Днес погледнах към диск С и с ужас видях че е почти пълен.Всичко пресметнах и трябваше да е зает с около 75%- т.е около 15 Гб трябваще да са заети, а те са заети доста повече,което е видно от снимката която съм приложил.Дали останалата заета част са от обновленията на Вистата-прилагам снимка и на тях? С цел да освободя малко пространство дали не е по добре да премахна ъптейдите, или пък да махна изцяло SP 1 ??Просто трябва да реша как да освободя пространство на диск С

Не ти препоръчвам да махаш ъпдейтите.

Предлагам ти:

1) Почисти диска с Disk Clenup-a;

2) Махни си System restory -то и пак го върни, ка то направиш въстановителна точка на деня.

3) Примести всичко от папката "МАРИО" на диск Д:

4) Деинсталираъ някои програми от С: и ги инсталирай на Д:

5) Провери настройките на програмите ти за сваляне - къде свалят файловете (особено торент клиентите... :cooldude: )

Трябва да имаш достатъчно място! Успех :svlove:

Сподели другаде

И все пак глиста лапа твърде много място, след чиста инсталация на Ултимейт едишъна ми налапа 17 ГБ... което не е нормално за операционна система, с 5 вградени програми и разни шарении...на 17 ГБ се смества Дебиан със 10 000 и кусур пакета...:)
Сподели другаде

Приятели нещата се оправиха,след като махнах драйвера на блутут,дейнсталирах отново драйверите на звуковата карта и инсталирах други

По-стара твоя на практика идентична тема с идентично решение. Можеш ли да дадеш някакво смислено обяснение защо загуби толкова време на толкова хора с текущата тема?

Сподели другаде