dido_boi Публикувано Юни 19, 2008 Report Share Публикувано Юни 19, 2008 Не знам дали тук е правилното място на търся решение на проблема. Майка ми получава едни сидита за счетоводство но от известно време принтера ми печата на странен език но от текстови файл нямам проблем (принтера е HP LJ 5si) та какво мога да направя по въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юни 19, 2008 Report Share Публикувано Юни 19, 2008 Да обясниш малко по-ясно ! Щом текстовите файлове са наред , кои тогава не са, в които да има текст на странен език ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dido_boi Публикувано Юни 20, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2008 Ами проблема е следния - когото пусна да се принтира от диска CD на счетоводителя (това са разни декларации които са в готов вид) кирилицата излиза като йероглифи но когото напиша някакъв файл на Microsoft Office Word 2003 на кирилица и му дам да се разпечата всичко е "ok". Интересно е ,че като започна да принтирам с един мастилено струен Canon нямам тези проблеми( Canon е по нов принтер от HP Laser Jet 5si) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvanD Публикувано Юни 20, 2008 Report Share Публикувано Юни 20, 2008 Принтерите на НР се славят с много лош софтуер, механиката също им е кофти, и като за капак идват в пъти по-скъпите им консумативи спрямо опонентите им, като "Канон" например. Деинсталирай драйвърите, рестартирай и почисти регистритес някоя оптимизираща програма.След това инсталирай драйвърите отново и го пробвай да видим как ще работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dido_boi Публикувано Юни 20, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2008 ok ще пробвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост