djbooth Публикувано Юни 19, 2008 Report Share Публикувано Юни 19, 2008 Здравейте, преди време(2-3 години), ми попадна един инструмент който компресираше един вид DVD видео 4.7 GB до 1.5GB някаде, като запазваше всички менюта екстри и т.н., бес загуби в качеството( e, при тестовете имаше загуби все пак), до 1 файл с разширение което не помня. Та въпроса ми е, някой имал ли е допир с подобно нещо? Понеже не помня как се казваше програмата, не мога и да я открия, а я имам някаде у дома, но не съм в БГ за съжаление. Благодаря на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 19, 2008 Report Share Публикувано Юни 19, 2008 DVDShrink? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djbooth Публикувано Юни 19, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2008 Не е Шринка, не и DVDRebuilder, тук става въпрос за съвсем различен метод за компресия от широко известните. Нещо подобно като FLAC и APE при аудио дисковете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост