ПунТа Публикувано Юни 17, 2008 Report Share Публикувано Юни 17, 2008 Значи свалих си Жената Котка от замунда и проблема е, че не тръгва на BSplayer - a.Nero 8 например го пуска както и всички други освен BSplayer.Защо?Като го пуснах с Неро ми изписа, че има някакъв проблем с резолюцията (800x336)Като се опитвам да вкарам субтитри с Media Player Classic ми изписва да направя някакви настройки...Защо се получава така?Формата на видеото е *.avi.Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2008 Report Share Публикувано Юни 17, 2008 По принцип BSplayer е калпав плеър - много е бъгав. Изписва ли ти някаква грешка? Какво точно става, когато се опиташ да заредиш файла в него? Може проблемът да е в използваните кодеци във файла. Какви са те и какви кодеци имаш инсталирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Тъй като не намерих тема за "проблеми с GOM player-a" ще пиша тук, тъй като проблема ми е сходен с гореописания...Става въпрос за следното... Изтеглих си филмче - MPEG-4 формат, който по default би трябвало да се пуска с QuickTime player-a. Или поне при мене е така по default.С него обаче ми забива супер жестоко филма и не върви. Имам си GOM player от който принципно съм си много доволна и реших да го пусна с него. Върви си идеално, без да ми забива никъде НО няма звук. Цъках, цъках из опциите му ама не видях от къде може да е проблема... Някой да има идея??В крайна сметка филма успях да го пусна с Adobe Media Player-a както със незабиваща на места картина, така и със звук и както си му е всичко по реда, но все пак се чудя къде може да е проблема с GOM player-a Благодаря на всички които се отзоват Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Ами, трудно е да се каже. Възможно е GOM Player да има бъгче някъде из кодеците си. Звукът в какъв формат е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Ами, трудно е да се каже. Възможно е GOM Player да има бъгче някъде из кодеците си. Звукът в какъв формат е?Амии това къде/как мога да го проверя?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Опитай с GSpot. Можеш да дадеш шот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Ами... изтеглих си програмката, отворих съответния файл и ето резултатите:audio.txt video.txtСтрува ми се обаче, че и да отворя файла, и да не го отворя резултатите май са едни и същи. Не успях много да разбера как се работи с програмката и кое за какво е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Шотче от прозореца на програмата исках. Не списък с кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Оууу извинявай, грешката е моя... Ето го и шота от програмата: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Файлът не се отваря с QuickTime, защото видео потокът е H.264, а доколкото знам в QuickTime няма такъв декодер. GOM Player обаче би трябвало да го отваря и възпроизвежда. С кой пакет с кодеци си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Аааами аз от както съм си го взела лаптопа не съм пипала нищо с кодеците по него... Ползвам си GOM player-а без проблеми... до момента в който не си пуснах въпросния филм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Аз не питам дали си пипала по неговите кодеци, а с кой пакет с кодеци си (външни), ако има такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Е точно това казвам де... От както съм си го взела ни съм слагала, ни съм махала някакъв пакет. K-Lite нямам, ако това питаш... И на дали имам някакъв друг пакет сложен. Онзи ден докато си разчиствах програмите поне не видях Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilkov1 Публикувано Януари 12, 2009 Report Share Публикувано Януари 12, 2009 инсталираи тези кодици http://www.softvisia.com/download.php?view.915 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilkov1 Публикувано Януари 12, 2009 Report Share Публикувано Януари 12, 2009 инсталираи тези кодици http://www.softvisia.com/download.php?view.915ето и плеър http://mv2.czweb.org/subdownload.php?id=69&lang=eng Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост