Jump to content

Проблем с възпроизвеждането на филм

Препоръчан пост

Значи свалих си Жената Котка от замунда и проблема е, че не тръгва на BSplayer - a.Nero 8 например го пуска както и всички други освен BSplayer.

Защо?

Като го пуснах с Неро ми изписа, че има някакъв проблем с резолюцията (800x336)

Като се опитвам да вкарам субтитри с Media Player Classic ми изписва да направя някакви настройки...

Защо се получава така?Формата на видеото е *.avi.

Мерси ;)

Сподели другаде

По принцип BSplayer е калпав плеър - много е бъгав. Изписва ли ти някаква грешка? Какво точно става, когато се опиташ да заредиш файла в него? Може проблемът да е в използваните кодеци във файла. Какви са те и какви кодеци имаш инсталирани?
Сподели другаде

• 6 months later...

Тъй като не намерих тема за "проблеми с GOM player-a" ще пиша тук, тъй като проблема ми е сходен с гореописания...

Става въпрос за следното... Изтеглих си филмче - MPEG-4 формат, който по default би трябвало да се пуска с QuickTime player-a. Или поне при мене е така по default.

С него обаче ми забива супер жестоко филма и не върви. Имам си GOM player от който принципно съм си много доволна и реших да го пусна с него. Върви си идеално, без да ми забива никъде НО няма звук. Цъках, цъках из опциите му ама не видях от къде може да е проблема... Някой да има идея??

В крайна сметка филма успях да го пусна с Adobe Media Player-a :yesss: както със незабиваща на места картина, така и със звук и както си му е всичко по реда, но все пак се чудя къде може да е проблема с GOM player-a :)

Благодаря на всички които се отзоват ;) :peace:

Сподели другаде

Ами, трудно е да се каже. Възможно е GOM Player да има бъгче някъде из кодеците си. Звукът в какъв формат е?

Амии това къде/как мога да го проверя??

Сподели другаде

Ами... изтеглих си програмката, отворих съответния файл и ето резултатите:

audio.txt video.txt

Струва ми се обаче, че и да отворя файла, и да не го отворя резултатите май са едни и същи. Не успях много да разбера как се работи с програмката и кое за какво е :)

Сподели другаде

Файлът не се отваря с QuickTime, защото видео потокът е H.264, а доколкото знам в QuickTime няма такъв декодер. GOM Player обаче би трябвало да го отваря и възпроизвежда. С кой пакет с кодеци си?
Сподели другаде

Аааами аз от както съм си го взела лаптопа не съм пипала нищо с кодеците по него... Ползвам си GOM player-а без проблеми... до момента в който не си пуснах въпросния филм. :)
Сподели другаде

Е точно това казвам де... От както съм си го взела ни съм слагала, ни съм махала някакъв пакет. K-Lite нямам, ако това питаш... И на дали имам някакъв друг пакет сложен. Онзи ден докато си разчиствах програмите поне не видях :)
Сподели другаде