Jump to content

Проблеми със LCD Монитори ! Моля , помогнете !

Препоръчан пост

Здравейте , казвам се Кристиян Иванов Грозданов и от скоро мониторат ми , започна да се базика със мен..

Незнам от , какво е и , моля да ми помогнете , но когато гледам във монитора виждам ВЪЛНИЧКИ .. , а до него

няма , телефон , колонки , буфер или разни работи , който предават смущения ..

КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА НАПРАВЯ.. ?!?

Сподели другаде

Много малко информация даваш, а изискваш конкретен отговор. Смущения в картината могат да възникнат от четири места: захранването на монитора, източника на видеосигнал, външен източник (напр. мощен електро двигател) и самият монитор.

На твое място бих тествал монитора на друго място - в друга сграда, като го включа последователно към компютъра, с който е работил досега и към друг компютър. В зависимост от резултата при тестването, може да се определи възможния източник на смущенията.

Сподели другаде

Това най-вероятно е от напрежението,но и аз те съветвам да вземеш монитора и да отидеш да го пробваш на друга машина!

Отиди при някой твой приятел или съсед и го свържи с неговият комп.

Сподели другаде

Здравейте. Аз имам един въпрос относно LCD TV, и за да не отварям нова тема....

Защо моя телевизор постоянно ''пука'' така да го нарека като е включен и работил известно време. Страшно изнервящо е. От какво може да е, не че ми е проблем, но не е нормално да пука, така техниката

?

Сподели другаде