Night_Raven Публикувано Юни 16, 2008 Report Share Публикувано Юни 16, 2008 Десен клик на десктопа -> Properties -> Settings -> Advanced. Ако в падащото меню DPI е избрано Large size (120 DPI), избери Normal size (96 DPI)Относно моя инструмент: явно българинът още не е готов за него. Нужно е да се обърне внимание на написаното, но никой не чете. Никой не чете и после реве наляво и надясно, че има проблеми.Не искаш да си бъгнеш компютъра? Ами, със слагането на FlexType си направил точно това. Всъщност българинът (средностатистически погледнато) май още не е готов да ползва компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanakatis Публикувано Юни 18, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2008 На Normal 96 ми е.А , би ли прочел предишния ми пост. Редактирах го. Както и да е...Оправих се сам и вече всичко е OK.Ето вижте: ( някои неща са "задраскани" защото са лични...)http://store.picbg.net/pubpic/FA/DB/46143a1e1a8cfadb.PNG Все пак благодаря че ми обърнахте внимание Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост