yordanp Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Здравейте, имам такъв проблем. При опита да си вкарам видео файл за обработка във VirtualDub , постоянно ми отказва да го приеме, появява се някакъв проблем със кодеците вероятно. Имам свален от интернет файл, който е flv. формат, но VirtualDub не поддържа такъв Моля кажете ми във какъв формат да го конвертирам, използвам Xilisoft video converter и Тotal video converter и при двата пробвах да конвертирам във avi/divX mpeg-1,2,4...но все пак не ми приема файла. Моля подскажете ми, какви кодеци ми трябват и от къде мога евентулно да ги изтегля (ако проблема е във тях).Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rxx63 Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Здравейте, имам такъв проблем. При опита да си вкарам видео файл за обработка във VirtualDub , постоянно ми отказва да го приеме, появява се някакъв проблем със кодеците вероятно. Имам свален от интернет файл, който е flv. формат, но VirtualDub не поддържа такъв Моля кажете ми във какъв формат да го конвертирам, използвам Xilisoft video converter и Тotal video converter и при двата пробвах да конвертирам във avi/divX mpeg-1,2,4...но все пак не ми приема файла. Моля подскажете ми, какви кодеци ми трябват и от къде мога евентулно да ги изтегля (ако проблема е във тях).Благодаря предварително!!! От каталога с програми -конвертори-програмата SUPERc -към нея има подробно описание и съответните настройки за работа с нея.Програмата работи добре,малко е бавна но ще ти свърши работа.Ако не ти хареса качеството на конвертираният файл,после го прекарай през Auto Gordian Knot тя ще доуправи нещата.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Току-що свалих произволен .flv файл, конвертирах го в .avi (DivX кодека е стандартния DivX Play Bundle за гледане на филми) и успешно го заредих в VirtualDub.Използувах следната опция в Total Video Converter (версия 3.12): Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост